Πρωτότυπη τεχνασματική γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας  |  Μαραγκουδάκης Ι. Νίκος

ISBN: 978-960-14-2257-2

Αρ. σελίδων 336

17,08€

Special Price15,37€

OR

Λεπτομέρειες

Πολύτιμο βοήθημα για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου,
φοιτητές και καθηγητές της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας

Το έργο τούτο, μια πρωτότυπη "τεχνασματική" μέθοδος, αποτελεί ένα μοναδικό "κλειδί" που ανοίγει εύκολα όλες τις δύσκολες πόρτες στο χώρο της γραμματικής της αρχαίας ελληνικής γλώσσας. Πρόκειται για μοναδικό στο είδος του βοήθημα όχι μόνο για τους "παραφορτωμένους" μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης και τους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων, τους οποίους απαλλάσσει με τον πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο από το άγχος της απομνημόνευσης, αλλά και για τους φοιτητές Φιλολογίας και τους καθηγητές που διδάσκουν την αρχαία ελληνική γλώσσα, καθώς προσφέρει με εύκολο τρόπο πλούσια και μόνιμη γνώση.

Γραμμένο σε "στυλ" που ανταποκρίνεται περισσότερο στην ψυχολογία ατόμων νεαρής -"φιλοπαίγμονος" από τη φύση της- ηλικίας, τελικά αποβαίνει ωφέλιμο σε όλους, γιατί κάνει τη μάθηση ευκολότερη και περισσότερο ευχάριστη. Και, ασφαλώς, δεν υπάρχει κανείς που να μη θέλει να μάθει οτιδήποτε -και ιδιαίτερα κάτι δύσκολο- με λιγότερο κόπο, σε λιγότερο χρόνο και με περισσότερη ευχαρίστηση, προπαντός σε μια εποχή σαν τη δική μας, που όλοι "πάσχουμε" από άγχος και έλλειψη χρόνου.

Το χαμόγελο της ανακούφισης και της απόλυτης ικανοποίησής σας θα αποτελέσει την ωραιότερη ανταμοιβή του μόχθου του συγγραφέα, που σας προσφέρει με όλη του την αγάπη το βοήθημα τούτο -καρπό μακρόχρονης δουλειάς και πλούσιας πείρας σε φροντιστήρια και δημόσια σχολεία-, με την ελπίδα πως θα σταθεί πολύτιμος βοηθός όλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :