Τρόποι Πληρωμής

Τραπεζική μεταφορά

Εάν προτιμάτε τις παραδοσιακές τραπεζικές μεθόδους, η τραπεζική μεταφορά είναι μια αξιόπιστη επιλογή πληρωμής.

IBAN λογαριασμού για καταθέσεις ή μεταφορές:

GR83 0110 0800 0000 0800 1716 979

Δείτε παρακάτω τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε:

Κρατήστε το email: Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και οδηγίες για τη μεταφορά. Είναι σημαντικό να διατηρείτε αυτό το email ως αναφορά.
Ενδεχομένως να χρειαστεί επαρκής χρόνος: Οι τραπεζικές μεταφορές ενδέχεται να χρειαστούν μερικές εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκινήσει τη μεταφορά εκ των προτέρων για να αποφύγετε καθυστερήσεις στην εκπλήρωση της παραγγελίας.
Αναφορά παραγγελίας: Κατά την πραγματοποίηση της μεταφοράς, συμπεριλάβετε την παρεχόμενη αναφορά παραγγελίας ή τον αριθμό τιμολογίου για να μας βοηθήσετε να αναγνωρίσουμε την πληρωμή σας και να την αντιστοιχίσουμε με την παραγγελία σας.
Επιβεβαίωση πληρωμής: Αφού πραγματοποιήσετε την τραπεζική μεταφορά, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email ή παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Αυτό το βήμα μας επιτρέπει να επαληθεύσουμε την πληρωμή σας και να προχωρήσουμε άμεσα στην επεξεργασία της παραγγελίας.

Πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό κατάστημα

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα απαραίτητα στοιχεία παραγγελίας.
Επισκεφτείτε το κατάστημά μας κατά τις εργάσιμες ώρες μας για να παραλάβετε τα προϊόντα σας αυτοπροσώπως.
Πληρωμή στο Κατάστημα: Το φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας τη στιγμή της παραλαβής. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και άλλες διαθέσιμες επιλογές.
Παραλαβή και Τεκμηρίωση: Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε την παραγγελία σας μαζί με τις απαραίτητες αποδείξεις ή έγγραφα.

Πληρωμή κατά την παράδοση: Πληρωμή στο κατώφλι σας

Για απόλυτη ευελιξία, επιλέξτε «Πληρωμή κατά την παράδοση» και απολαύστε τα ακόλουθα προνόμια:

Βολική πληρωμή: Πραγματοποιήστε την πληρωμή απευθείας στο προσωπικό μας παράδοσης όταν η παραγγελία σας φτάσει στην καθορισμένη διεύθυνση παράδοσης. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 25€ σε όλη την Ελλάδα. Κόστος αντικαταβολής, 1.5€ (ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές πριν την ενημέρωση του παρόντος).

Προσπαθούμε να παρέχουμε μια ποικιλία ασφαλών και βολικών επιλογών πληρωμής για να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την πληρωμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ειδική ομάδα υποστήριξης πελατών μας.

(Σύντομα κοντά σας) – Viva Payments: Πληρώστε με ευκολία 

Με τη Viva Payments, μπορείτε εύκολα να πληρώσετε για τις αγορές σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Απολαύστε τα ακόλουθα προνόμια όταν επιλέγετε Viva Payments:

Γρήγορη και Ασφαλής: Ολοκληρώστε την πληρωμή σας γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της κάρτας σας.
Δεν απαιτείται λογαριασμός: Παραλείψτε την ταλαιπωρία της δημιουργίας λογαριασμού. απλά εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.
Ευρεία αποδοχή καρτών: Η Viva Payments δέχεται σημαντικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με τους περισσότερους εκδότες καρτών.
Βελτιωμένο ταμείο: Ζήστε μια απρόσκοπτη διαδικασία πληρωμής με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Viva Payments.
Άμεση επιβεβαίωση: Λάβετε άμεση επιβεβαίωση πληρωμής, επιτρέποντας την άμεση επεξεργασία και παράδοση της παραγγελίας.