ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με επιλογή χρήσης πιστωτικών κάρτών γίνονται μέσω συστημάτων της Viva Payments. Κατά τη διαδικασία αγοράς με πιστωτική κάρτα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της Viva Payments. Συνεπώς, δεν αποθηκεύονται πουθενά στο ηλεκτρονικό κατάστημα τα στοιχεία της κάρτας αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Με αυτόν τον τρόπο οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Για προβολή των προσωπικών δεδομένων απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης (password), που έχει ορισθεί από τον εγγεγραμμένο χρήστη.

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Viva payments

Η Viva Payments διασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με Viva Payments, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες σας αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή. Η Viva Payments χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης για την προστασία των στοιχείων της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, διασφαλίζοντας ότι μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου. Επιπλέον, η Viva Payments συμμορφώνεται με τα βιομηχανικά πρότυπα ασφαλείας πρωτόκολλα και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Προτύπου Ασφάλειας Δεδομένων της Βιομηχανίας Καρτών Πληρωμής (PCI DSS). Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία πληρωμής σας αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε ασφαλές περιβάλλον, προστατεύοντάς τα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ιστότοπός μας εφαρμόζει τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Το SSL κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και του ιστότοπού μας, δημιουργώντας μια ασφαλή σύνδεση και προστατεύοντας τα δεδομένα σας από υποκλοπές από τρίτους. Με το Viva Payments και τον ιστότοπό μας με ασφάλεια SSL, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές προστατεύονται με αυστηρά μέτρα ασφαλείας.