ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντος μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες

Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίηση σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής και τα μεταφορικά δεν επιστρέφονται και ότι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα που αφορούν την επιστροφή ενός προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα e-mail στο tameio3@livanis.gr δίνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον τίτλο του προϊόντος που θα θέλατε να επιστρέψετε. Μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε ένα μήνυμα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή. Από την παραλαβή του σχετικού μηνύματος e-mail μας περί επιστροφής έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να παραδώσετε στη μεταφορική ή στο ταχυδρομείο τα προς επιστροφή προϊόντα μας, αλλιώς δε θα γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές.

Διαδικασία Επιστροφής

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν στο κατάστημά μας (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ΑΒΕ, Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα) παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Παρακαλούμε στείλτε ένα μήνυμα e-mail στο tameio3@livanis.gr αναφέροντας μας ότι θα θέλατε να κάνετε επιστροφή μαζί με τον κωδικό του προϊόντος. Μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε ένα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή.

2. Μόλις λάβετε το σχετικό email ακολουθήστε τις οδηγίες :

a. Ένα αντίγραφο του παραστατικού θα πρέπει να συνοδεύει το προϊόν που θα επιστραφεί.

b. Τοποθετείστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλες τις ετικέτες του οι οποίες δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

c. Φροντίστε για την ασφαλή μεταφορά του μέσω ταχυμεταφορικής ή ταχυδρομείου με συστημένο.

d. Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής για τα προϊόντα που επιστρέφονται επιβαρύνουν τον πελάτη / αγοραστή.

e. Προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί ζημία εξαιτίας κακής μεταχείρισης από την μεριά του πελάτη δεν μπορούν να επιστραφούν.

3. Από την παραλαβή του σχετικού e-mail μας περί επιστροφής έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να παραδώσετε στην μεταφορική ή στο ταχυδρομείο τα προς επιστροφή προϊόντα μας, αλλιώς δεν θα γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές.

4. Σημειώστε σωστά την διεύθυνση επιστροφής. Σας ενημερώνουμε ότι ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ΑΒΕ δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Διεύθυνση Επιστροφής

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα Τηλ.210 3661200

Επιστροφή με Αλλαγή προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή σε ένα προϊόν που αγοράσατε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραλαβής. Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει και που δεν σας ικανοποιούν παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail στο tameio3@livanis.gr δίνοντας λεπτομέρειες για το προϊόν που θα θέλατε να αντικαταστήσετε αλλά και για το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν θα επιθυμούσατε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε μία αποστολή για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλούμε στείλτε μας το συντομότερο ένα μήνυμα e-mail στο tameio3@livanis.gr και φροντίστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει γίνει ήδη γνωστός.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Τα ελαττωματικά προϊόντα- κακέκτυπα, αλλάζονται με την προσκόμισή τους στο κατάστημά μας στη Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα.

Επιστροφή χρημάτων

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και ελέγξουμε και ότι πληρούν όλες τις προϋπόθεσης για επιστροφή, θα λάβετε σχετικό e-mail που θα σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Σε περίπτωση αρνήσεως παραλαβής των προϊόντων μας για λόγους που αφορούν τον πελάτη, θα χρεωθείτε μόνο με τα έξοδα μεταφοράς.