Πες το έντιμα και απλά  |  Καλούδης Θοδωρής

ISBN: 978-960-14-2063-9

Αρ. σελίδων 141

10,14€

Special Price9,13€

OR

Λεπτομέρειες

Το εγχειρίδιο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός που βοηθά τους σπουδαστές της δηµοσιογραφίας να κατανοήσουν µε ποιον τρόπο ένας επαγγελµατίας δηµοσιογράφος αξιολογεί, κρίνει, επεξεργάζεται και µεταδίδει την είδηση. Μπορεί, ωστόσο, να φανεί ενδιαφέρον και σε όποιον θα ήθελε να περιπλανηθεί στις αρχές της δηµοσιογραφίας, ώστε να παρακολουθείµε διαφορετικό µάτι τις ειδήσεις στην τηλεόραση ή να διαβάζει µε µεγαλύτερη προσοχή την εφηµερίδα του.

Το Πες το Έντιµα και Απλά είναι ένα ρεπορτάζ στη δηµοσιογραφία. Στις αρχές, στη δεοντολογία της και στις τεχνικές της. Είναι γραµµένο στη λογική του «how-to-do-it» και λειτουργεί ως απαραίτητο συµπλήρωµα στις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν οι σπουδαστές στα πανεπιστήµια και στις άλλες σχολές.

Έπειτα από τριάντα χρόνια στη δηµοσιογραφία και έχοντας διευθύνει εφηµερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικές ειδήσεις και εκποµπές, ο Θοδωρής Καλούδης δίνει, απλά και κατανοητά, τις συνταγές που βοηθούν τον νέο δηµοσιογράφο να κάνει τα πρώτα του βήµατα στο συναρπαστικό αυτό επάγγελµα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :