Προβολή όλων των 19 αποτελεσμάτων

Λεφάκης Κώστας

Ο Κώστας Λεφάκης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1949 στον Πειραιά. Σπούδασε Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Γαλλικά και Αγγλικά. Το 1973 συμπλήρωσε τις σπουδές του στην Αστρολογία στη Mayo School of Astrology. 

Τα πρώτα του δοκίμια άρχισαν να δημοσιεύονται σποραδικά το 1974 και τακτικά από το 1975.

Από τότε έχει συνεργαστεί με πλήθος εντύπων, όπως τα περιοδικά Ουρανός, Φαντάζιο, Γυναίκα, Playboy, Elle, Άστρα και Όραμα, Max, Ένα, Close Up και τις εφημερίδες Καθημερινή, Ελευθεροτυπία, Επενδυτής.

Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, ενημερώνοντας για το αντικείμενο της Αστρολογίας, όπως στις ραδιοφωνικές εκπομπές «Στο Φως του Φεγγαριού» στο 2ο Πρόγραμμα, «Στο Φως των Αστεριών» στον 9,84 και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Τα Κυριακάτικα» στην ΕΡΤ, «Ο Πόλεμος των Άστρων» στο Star, «Espresso» στον ΣΚΑΪ, «Όμορφος Κόσμος» στο MEGA.Έχει γράψει επίσης πολλά βιβλία σχετικά με το αντικείμενο της Αστρολογίας, όπως Ο Ζωδιακός Κύκλος, Ερωτική Αστρολογία, Ζώδιο και Ωροσκόπος και Πλανήτες, Η Χρονιά της Ελπίδας, Τα Άστρα, η Ιστορία και το Μέλλον, Τα Φεγγάρια του Έρωτα, 

Το Μέλλον του Κόσμου (στα ελληνικά και στα αγγλικά).

Τον Ιούνιο του 2018 συμπληρώθηκαν 45 χρόνια υπηρεσίας του στον τομέα της Αστρολογίας, για την οποία δηλώνει ισόβια αφοσιωμένος εκπρόσωπός της.

Βιβλιογραφία: