Ο Soros για τον Soros  |  Σόρος Τζορτζ

ISBN:

Αρ. σελίδων

25,48€

Special Price17,84€

OR

Λεπτομέρειες

Ο GEORGE SOROS
ΘΕΤΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ

«Το απαύγασμα [αυτού του βιβλίου] είναι μια ανασκόπηση του έργου της ζωής μου... Καθώς τελειώνω το βιβλίο, αισθάνομαι ότι έχω πετύχει το στόχο μου».
George Soros
από τον Πρόλογο

Κριτική για το βιβλίο Ο Soros για τον Soros
«Αν επιθυμήσατε ποτέ να πραγματοποιήσετε μια ειλικρινή συζήτηση με έναν επιχειρηματία-χρηματοοικονομικό φαινόμενο, το βιβλίο του George Soros σάς προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Μέσα σ' αυτό θα συναντήσετε έναν πολυσύνθετο άνθρωπο κι ένα εξαίρετο μυαλό».
Henry A. Kissinger

«Ο καλύτερος ειδικός για τον Soros είναι αναμφισβήτητα ο ίδιος ο George Soros! Σε τελευταία ανάλυση, είναι εκείνος που βρίσκεται στην πιο κατάλληλη θέση για να μας πει τι ακριβώς σκέφτεται και με ποιο τρόπο, γεγονός που έχει αρκετή σημασία, αν λάβουμε υπόψη ότι ο Soros μετέτρεψε μια αξιοσημείωτη προσωπική επιτυχία σε πραγματικά γενναιόδωρη και ιστορικά σημαντική προσπάθεια για να προωθήσει τη μετακομουνιστική δημοκρατία».
Zbigniew Brzezinski

«Η καλύτερη ακτινογραφία του μυαλού του μεγαλύτερου δασκάλου».
Barton M. Biggs

«O George Soros προσφέρει στον κόσμο της χρηματοοικονομίας πολύ περισσότερα από ό,τι η διαίσθηση και το σφρίγος ενός γεννημένου εμπόρου – και στο βιβλίο του Ο Soros για τον Soros δε διστάζει πλέον να μας το ομολογήσει ευθαρσώς. Φιλόσοφος από τα μύχια της ψυχής του, ο George αποδίδει την επιτυχία του στο ότι επένδυσε σε μια θεωρία αλληλεπίδρασης ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ανθρώπινη αντίληψη. Αυτό που στην πραγματικότητα τον παρακινεί σήμερα, μετά από μια προσωπική επιτυχία που υπερκαλύπτει κάθε προσωπική ανάγκη, είναι ένα διαφορετικό είδος στρατηγικής επένδυσης – μια επένδυση που στόχο έχει να οικοδομήσει στην Ανατολική Ευρώπη τις ανοιχτές κοινωνίες τις οποίες εκτιμούσε σ' όλη του τη ζωή».
Paul A. Volcker

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :