Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων

Ευσταθίου Ευαγγελία

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά, όπου ζει µε τα δύο της παιδιά.

Από νωρίς είχε τη χαρά να δει τα δύο µεγάλα της όνειρα να γίνονται πραγµατικότητα. Πρώτα έγινε δασκάλα στη δηµόσια εκπαίδευση, την οποία υπηρετεί µε πάθος επί είκοσι συναπτά έτη, και στη συνέχεια συγγραφέας, µε την ελπίδα να µην πάψει ποτέ να γράφει. Ξεκίνησε τη συγγραφή µόλις στα δώδεκά της χρόνια, µε παραµύθια και παιδικά διηγήµατα, και έκτοτε το µελάνι και η φαντασία της έγιναν οι πιο πιστοί της σύντροφοι.

Εκτός από τη µητρική της γλώσσα, µιλάει πολύ καλά τα αγγλικά και µε αξιοπρέπεια τα ιταλικά. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει, ασχολείται µε κατασκευές από φυσικά υλικά και επικοινωνεί µε τους φίλους της. Είναι ιδιαιτέρως ενεργή στο Facebook και στο Instagram, αλλά µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί της και στην προσωπική της ηλεκτρονική διεύθυνση, evadalia@yahoo.gr.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Προσωπικές Στιγµές, Πέτρινοι Κύκνοι, Μ’ Άλλα Λόγια Σ’ Αγαπώ, Αν τον Άνεµο Ρωτήσεις, Μετά την Καταιγίδα, Το Γυάλινο Ρόδο, Βαθύ, Βελούδινο Σκοτάδι, Ψίθυροι στις Φλόγες, Οι Δεσµώτες των Σκιών, Πριν Χαθεί η Νύχτα, Όχθες και Κύµατα, Αόρατο Νήµα και το παιδικό παραµύθι Όταν η Νύχτα Έχασε την Αυγή. Τα δύο τελευταία κυκλοφορούν και σε αγγλική έκδοση.

Βιβλιογραφία: