Ο Τραγουδιστής της Νύχτας  |  Μου Γιοχάνα

ISBN: 978-960-14-3691-3

Αρ. σελίδων 544

17,39€

Special Price15,66€

OR

Λεπτομέρειες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

 
Μια οικογενειακή τραγωδία οδηγεί µια αστυνοµικό στον τόπο των παιδικών της χρόνων, και ο θάνατος ενός εφήβου προκαλεί σύγκρουση ανάµεσα στο παρελθόν και στο παρόν.
 
Η ντετέκτιβ Χάνα Ντούνκερ επιστρέφει αναπάντεχα στον γενέθλιο τόπο της, το νησί Έλαντ. Είχε τραπεί σε φυγή µετά την καταδίκη του πατέρα της για φόνο και τώρα επανέρχεται για να συµφιλιωθεί µε το παρελθόν της. Έχει καινούρια δουλειά, στην τοπική αστυνοµία, και έναν αδιάκριτο καινούριο συνάδελφο. Η διερεύνηση του θανάτου ενός δεκαπεντάχρονου ζωντανεύει φαντάσµατα από την προηγούµενη ζωή της. Καθώς κυνηγάει την αλήθεια, πρέπει να αντιµετωπίσει τους ανθρώπους που εγκατέλειψε. Δε χαίρονται όµως όλοι µε την επιστροφή της. Σύντοµα θα µάθει ότι το να σκαλίζεις το παρελθόν έχει συνέπειες.
 
Ένα αστυνοµικό µυθιστόρηµα µε καταιγιστική πλοκή, όπου τα µυστικά παραµονεύουν, οι ενοχές κηλιδώνουν  και η συλλογική µνήµη είναι αµείλικτη, αποκαλύπτοντας τις συνέπειες που υπάρχουν όταν καλοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγµατα.
 
Προχώρησαν προς την πόρτα της εισόδου, και η Χάνα έσφιξε τον πήχη του αριστερού χεριού της. Ήθελε να σκίσει το µαύρο ύφασµα που έκρυβε το τατουάζ της, ένα αηδόνι. Το πουλί που θα έδιωχνε το σκοτάδι. Μετά τον θάνατο της µητέρας της η γιαγιά της της είχε δώσει ένα µικρό ξύλινο αηδόνι για να το βάλει στο περβάζι του παραθύρου στο δωµάτιό της. Έλεγε ότι το αηδόνι τραγουδούσε τις νύχτες και έδιωχνε τους εφιάλτες.