Νέοι Θεοί  |  Τζόζεφιν Αντζελίνι

ISBN: 978-960-14-2975-5

Αρ. σελίδων 368

10,00€

Special Price9,00€

OR

Λεπτομέρειες

ΑΓΑΠΗ γραμμένη στα άστρα
ΜΙΣΟΣ που ξεκινά στην αρχαία Ελλάδα
ΚΑΤΑΡΑ που ούτε οι θεοί μπορούν να σβήσουν

Η δίψα των θεών για πόλεμο προκαλεί ήδη θύματα. H Έλεν βλέπει συνέχεια οράματα με καταστροφές. Πρέπει να βρει έναν τρόπο να τους φυλακίσει, διαφορετικά κινδυνεύουν να επικρατήσει το απόλυτο χάος. Οι δυνάμεις της αυξάνονται. Το ίδιο και οι διαφορές ανάμεσα σ’ αυτή και στους θνητούς φίλους της. Δεν ξέρουν αν πρέπει να τη φοβούνται ή να τη λατρεύουν. Η άλλοτε ενωμένη παρέα διχάζεται. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μάντισσα αποκαλύπτει ότι ένας επικίνδυνος Τύραννος κυκλοφορεί ανάμεσά τους… και όλα δείχνουν τον Ωρίωνα. Η Έλεν, που ακόμα δεν είναι σίγουρη αν αγαπάει εκείνον ή τον Λούκας, υποχρεώνεται να πάρει μια τρομακτική απόφαση υπό την απειλή του πολέμου που πλησιάζει στις ακτές του νησιού της.

Τα βιβλία Χαμένοι Θεοί και Καταραμένοι Θεοί σημείωσαν διεθνή επιτυχία. Τώρα η Τζόζεφιν Αντζελίνι παρουσιάζει τη συναρπαστική ολοκλήρωση αυτής της επικής τριλογίας αγάπης, μίσους και εκδίκησης.

«Η Έλεν τύλιξε τα μπράτσα της γύρω του κι άφησε τα δάκρυά της να κυλήσουν... για τον Ωρίωνα, για τον εαυτό της και για τον Λούκας, αλλά κυρίως επειδή είχε κουραστεί τόσο πολύ απ’ αυτή την κατάσταση. Μπορούσε να εξουσιάζει τις περισσότερες εκπληκτικές δυνάμεις στη Γη, αλλά εξακολουθούσε να αισθάνεται πως δεν μπορούσε να εξουσιάσει το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα – την ίδια της την καρδιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :