Πεδίο θανάτου  |  Λούκας Τζορτζ

ISBN: 960-238-024-1

Αρ. σελίδων 140

10,71€

Special Price9,64€

OR

Λεπτομέρειες

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!

Με καινούριο όνομα, ψεύτικη ημερομηνία γέννησης και πλαστή ταυτότητα, ο Ίντι φτάνει στη Γαλλία, στο επίκεντρο του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου. Σαν δεκανέας Χένρι Ντεφάνς, Βέλγος αγγελιοφόρος, ο Ίντι μεταφέρει μηνύματα ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς πολέμους: τον ασφαλή πόλεμο που εκτυλίσσεται μέσα στο επιτελείο, όπου οι στρατηγοί σχεδιάζουν μάχες πάνω στους χάρτες, και τον αληθινό πόλεμο, μέσα στα χαρακώματα της Βερντέν, όπου οι στρατιώτες σκοτώνονται κατά δεκάδες.
Ο Ίντι τρομοκρατείται απ' αυτά που βλέπει. Κι απελπίζεται όταν μαθαίνει πως ο πληγωμένος φίλος του, ο Ρέμι, στάλθηκε πίσω στα χαρακώματα. Πώς θα καταφέρει να σώσει τον Ρέμι από βέβαιο θάνατο;
Ο Νεαρός Ιντιάνα Τζόουνς! Τον είδατε στην τηλεόραση στη σειρά Ιντιάνα Τζόουνς - Οι Πρώτες Περιπέτειες, να ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο σαν παιδί και σαν έφηβος, να συναντά μερικούς από τους σπουδαιότερους ήρωες και να ζει τα μεγαλύτερα γεγονότα της Ιστορίας. Τώρα διαβάστε πώς αψηφά τους κινδύνους του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, σε μια περιπέτεια που βασίζεται στην τηλεοπτική ταινία Βερντέν, Σεπτέμβριος 1916!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :