Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Σμιθ Ντόμινικ

Ο Ντόµινικ Σµιθ έζησε στη Βραζιλία, τη Γερµανία, το Ηνωµένο Βασίλειο, τη Βόρεια Ιρλανδία και τώρα έχει ως βάση του το Λονδίνο.
 
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη φιλοσοφία σε βασικές αρχές της που είναι απαραίτητες για τη ζωή αλλά και µεγαλύτερα και πιο προκλητικά ερωτήµατα. Ελπίζει ότι θα σας εµπνεύσει να σκεφτείτε πράγµατα που σας αφορούν.
 
Ο Ντόµινικ ενδιαφέρθηκε για την ποίηση και τη συγγραφή από µικρό παιδί. Η αγάπη αυτή γεννήθηκε και άνθισε κατά τη διάρκεια της µουσικής καριέρας του, γράφοντας τραγούδια και στίχους και δίνοντας παραστάσεις σε όλο τον κόσµο.
 
Ως σολίστ βραβεύτηκε µε τα Best MC βραβεία το 2014 και το 2015 και ως µέλος συγκροτήµατος κέρδισε τα Mercury Prize, MOBO και Q στα τέλη της δεκαετίας του ’90.Εµπνεύστηκε το βιβλίο Το Πουλί και ο Ελέφαντας από µια απλή φωτογραφία ενός πουλιού καθισµένου στη ράχη ενός ελέφαντα.
 
Αυτό του δηµιούργησε σκέψεις για µια υπέροχη συζήτηση που θα µπορούσαν οι δυο τους να µοιραστούν και µετασχηµατίστηκαν στο έργο που µόλις διαβάσατε και ελπίζουµε να απολαύσατε.
 

Βιβλιογραφία: