Το παιχνίδι της ζωής και οι χρυσοί κανόνες του  |  Σκόβελ Σιν Φλόρενς

ISBN: 978-960-14-3695-1

Αρ. σελίδων 144

12,50€

Special Price11,25€

OR

Λεπτομέρειες

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή είναι µια µάχη, αλλά στην πραγµατικότητα δεν είναι µάχη, είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που δε γίνεται να το παίξουµε µε επιτυχία αν δε γνωρίζουµε τους πνευµατικούς νόµους. Οι κανόνες του παιχνιδιού δίνονται µε έξοχη σαφήνεια στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. 

 
Μακάρι κάθε αναγνώστης να µπορέσει να απελευθερωθεί απ’ ό,τι τον κρατάει δέσµιο επί αιώνες, απ’ ό,τι ορθώνεται ανάµεσα σ’ αυτόν και σε ό,τι είναι δικό του, και να γνωρίσει την Αλήθεια που του δίνει την ελευθερία του – την ελευθερία να εκπληρώσει το πεπρωµένο του, να υλοποιήσει το Θεϊκό Σχέδιο της ζωής του: Υγεία, Πλούτο, Αγάπη και Τέλεια Αυτοέκφραση.
 
Ο άνθρωπος πρέπει να βοηθήσει την τέχνη της σκέψης του να εξελιχθεί. Ο Μέγας Στοχαστής είναι καλλιτέχνης και φροντίζει να ζωγραφίζει µόνο τα Θεϊκά Σχέδια πάνω στον καµβά του µυαλού του ανθρώπου. Ζωγραφίζει µάλιστα αυτούς τους πίνακες µε επιδέξιες πινελιές δύναµης και αποφασιστικότητας, έχοντας τέλεια πίστη ότι καµιά δύναµη δεν µπορεί να καταστρέψει την τελειότητά τους και ότι θα εκδηλώσουν στη ζωή του ανθρώπου την πραγµατοποίηση του ιδεώδους. Στον άνθρωπο έχει δοθεί όλη η δύναµη (µέσω της σωστής σκέψης) να φέρει τον παράδεισό του στη γη, και αυτός είναι ο στόχος του «Παιχνιδιού της Ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :