Οι γαλαζοαίματοι  |  Κέλι Κίτι

ISBN:

Αρ. σελίδων

26,50€

Special Price23,85€

OR

Λεπτομέρειες

Είναι η οικογένεια για την οποία έχουν γραφτεί τα περισσότερα κείμενα απ' ό,τι για οποιαδήποτε άλλη οικογένεια σ' ολόκληρη την υφήλιο. Η κάθε τους κίνηση γίνεται αφορμή για τη συγγραφή πρωτοσέλιδων τίτλων. Αμέτρητα βιβλία έχουν επιχειρήσει και απέτυχαν να διαπεράσουν τη βασιλική πρόσοψη.
    Αποκαλύπτουμε μοναχικά παιδιά βασιλιάδων μεγαλωμένα χωρίς την κατάλληλη μόρφωση μέσα σε απομονωμένο και τεχνητό περιβάλλον, ενήλικες του εικοστού αιώνα που υιοθετούν μεθοδολογία του δεκάτου ένατου αιώνα. Αποκαλύπτουμε τις σεξουαλικές ασάφειες, τον αλκοολισμό, την τάση για χαρτοπαιξία και τις γυναικοδουλειές που ήταν συνήθη φαινόμενα στον Οίκο των Ουίνδσορ πολύ πριν ο πρίγκιπας Κάρολος παντρευτεί τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ. Σε κανέναν δε χαριζόμαστε. Αποκαλύπτουμε τα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών, τους αποτυχημένους γάμους και τους συζύγους, τις συζύγους, τους εραστές, τις ερωμένες και τα παιδιά που φανερώθηκαν και υπέστησαν ανεπανόρθωτες βλάβες. Το βιβλίο της Κίτι Κέλι με τίτλο Οι Γαλαζοαίματοι, το οποίο ρίχνει φως στην αλαζονεία, την αφέλεια και τα πάθη της οικογένειας των Ουίνδσορ καθώς και τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την ικανότητα να επιβιώνουν παρά τις πιο εξευτελιστικές αποκαλύψεις, είναι το πιο πλούσιο, το πλέον εικονοκλαστικό, ιστορικά σημαντικό και συγκλονιστικό βιβλίο. Η Κίτι Κέλι συντρίβει τα είδωλα που δημιούργησαν οι γραφειοκράτες των Ανακτόρων και διαιωνίσαμε με τη φαντασία μας.
    Παρ' όλα αυτά η συγγραφέας κατορθώνει επίσης να εισάγει τους αναγνώστες σ' έναν κόσμο αποτελούμενο από πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν και τα οποία ποτέ δε θα ξεχάσουν.