Φοίνιξ  |  Κασιμάτης Πέτρος

ISBN: 9789601436548

Αρ. σελίδων 432

17,00€

Special Price15,30€

OR

Λεπτομέρειες

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

 
Ο δηµοσιογράφος Κορνήλιος Σάρµπας επιστρέφει βράδυ στο σπίτι του, όταν ένα τροχαίο τον αναγκάζει να σταµατήσει στη µέση του δρόµου. Μια γυναίκα χρειάζεται τη βοήθειά του. Κινδυνεύει η ζωή της. Ο Κορνήλιος θα την πάρει µαζί του να την περιθάλψει. Πολύ γρήγορα οι αποκαλύψεις που του εµπιστεύεται για τη ζωή της θα τον βάλουν σε µια τροχιά αίµατος. Οι αποκαλύψεις της γυναίκας 
αφορούν γεγονότα γνωστά σε όλους, που κρύβουν όµως απόρρητες πληροφορίες. Έχοντας κερδίσει την εµπιστοσύνη της, ο δηµοσιογράφος συγκλονίζεται ακόµα περισσότερο, όταν εκείνη του οµολογεί ότι εργάζεται για τις µυστικές υπηρεσίες. Αν η γυναίκα αυτή και ο Κορνήλιος δεν µπορέσουν να λύσουν τον λαβυρινθώδη γρίφο και παράλληλα να αποφύγουν τους αντιπάλους τους που σκιάζουν κάθε βήµα τους, τότε η εκρηκτική αλήθεια θα χαθεί. 
 
Ένα βιβλίο αντιθέσεων, που θα χρειαστεί ανοιχτό µυαλό για να διαβαστεί. Θέτει σηµαντικά ερωτήµατα και αναδεικνύει το ενδεχόµενο η ιστορία να µη γράφεται πάντα από τους νικητές. Και πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχουν πραγµατικά νικητές και νικηµένοι. 
 
 
Μάζεψε ένα ένα τα κοµµάτια της ψυχής της και σύρθηκε µέχρι το µπάνιο βρίζοντας και κλαίγοντας. 
Έζωσε ξανά το Glock στη µέση της και µάζεψε βιαστικά τα πράγµατά της, εγκαταλείποντας αυτό το µέχρι χτες ασφαλές καταφύγιο. Στη ρεσεψιόν είχαν δει τον Κορνήλιο και τώρα θα τον αναγνώριζαν 
από τις φωτογραφίες στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η αστυνοµική έρευνα θα φτάσει και στο ξενοδοχείο, δηλαδή και σε µένα. Η δηµοσιοποίηση των φωτογραφιών του Κορνήλιου στόχο είχε να εντοπίσουν εµένα και να µε συλλάβουν. Δεν ξέρω ποια κατηγορία θα µου φορτώσουν, αυτοί όµως την ξέρουν ήδη. Κατασκευασµένη ή όχι, προσαρµόζουν την κατηγορία και µε έχουν στο χέρι, σκεφτόταν.