Εδώ τελειώνει το μονοπάτι  |  Λ'Αμούρ Λουίς

ISBN: 960-14-0009-5

Αρ. σελίδων 395

8,15€

Special Price7,34€

OR

Λεπτομέρειες

Η καρδιά της 'Αγριας Δύσης ζει στα κείμενα του Λουίς Λ' Αμούρ. Το Εδώ Τελειώνει το Μονοπάτι αποτελείται από εφτά αξέχαστες, ανέκδοτες ιστορίες και συνιστά μια επική συλλογή που θα λατρέψετε παντοτινά.
Συνδυάζει όλη την τόλμη, τη μεγαλοπρέπεια και τη δόξα των ανθρώπων εκείνων που ήξεραν να κρατούν το πιστόλι και την αξίνα, τη Βίβλο και τη σφραγίδα με την οποία σημάδευαν τα ζώα τους και που αγωνίζονταν για να δαμάσουν μια άγρια γη.
Σε μια ιστορία του βιβλίου κάποιος δεκαεφτάχρονος νεαρός, που πάσχιζε να αποδείξει ότι είχε γίνει άντρας, έρχεται αντιμέτωπος με έναν κακοποιό και ανακαλύπτει ότι εκείνο που έχει σημασία δεν είναι το πόσο γρήγορα τραβάς το όπλο, αλλά πόση αυτοπεποίθηση έχεις.
Ένας παλαίμαχος αμαξάς που έχει δει χιλιάδες αστραπές, έχει φάει πολύ χαλάζι, έχει ζήσει επιδρομές Ινδιάνων Κομάντσι και έχει συναντήσει αφηνιασμένα ζώα, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα απ' το να φλερτάρει μια όμορφη γυναίκα.
Οι ιστορίες αυτού του βιβλίου φέρουν τη μοναδική σφραγίδα της σφοδρότητας και της δύναμης που χαρακτηρίζει το ύφος του Λ' Αμούρ.
Στο Εδώ Τελειώνει το Μονοπάτι ο Λ' Αμούρ ρίχνει άπλετο φως στους δραματικούς αγώνες και τις σκληρές αλήθειες, στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν τους καουμπόηδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :