Αλλάξτε την τύχη σας για να αλλάξει η ζωή σας  |  Γουάισμαν Ρίτσαρντ

ISBN: 960-14-1055-4

Αρ. σελίδων 269

15,21€

Special Price13,69€

OR

Λεπτομέρειες

Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν ευτυχισμένη, επιτυχημένη ζωή, ενώ άλλοι γνωρίζουν συνεχώς αποτυχίες; Γιατί ορισμένοι βρίσκουν τον τέλειο σύντροφο, ενώ άλλοι περνούν από τη μια αποτυχημένη σχέση στην άλλη; Τι κάνει ορισμένους ανθρώπους να έχουν επιτυχημένη καριέρα και άλλους να βρίσκονται παγιδευμένοι σε δουλειές που απεχθάνονται;
Ο δόκτωρ Ρίτσαρντ Γουάισμαν έχει ανακαλύψει ότι η απάντηση βρίσκεται στον παράγοντα τύχη. Μπορούν οι άτυχοι άνθρωποι να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την τύχη τους αλλά και τη ζωή τους; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!
Οι άνθρωποι δε γεννιούνται τυχεροί. Αντίθετα, οι τυχεροί άνθρωποι δημιουργούν, χωρίς να το συνειδητοποιούν, τη δική τους καλή τύχη, χάρη στη νοοτροπία και τη συμπεριφορά τους. Ο δόκτωρ Γουάισμαν προσδιόρισε τελικά τις τέσσερις βασικές ψυχολογικές αρχές που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους μιας τυχερής ζωής. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι ανακάλυψε πως οι αρχές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξηθεί το μερίδιο των ανθρώπων στην τύχη.
Το βιβλίο αυτό κάνει μια επαναστατική διείσδυση στο «τυχερό» μυαλό και θα μπορούσε, πολύ απλά, να αλλάξει την τύχη σας και τη ζωή σας.