Το ξεχασμένο χωριό  |  COOK LORNA

ISBN: 978-960-14-3554-1

Αρ. σελίδων 416

16,50€

Special Price14,85€

OR

Λεπτομέρειες

Μπορεί ένα μυστικό από το παρελθόν να αλλάξει το μέλλον;
Δύο γυναίκες. Δύο αιώνες.
Μια νύχτα που ανατρέπει μια ολόκληρη ζωή…
 
1943: Στη δίνη του Β? Παγκοσμίου πολέμου, οι κάτοικοι ενός παραθαλάσσιου χωριού στη νότια Αγγλία διατάσσονται να παραχωρήσουν τα σπίτια τους στον βρετανικό στρατό, προκειμένου να προετοιμαστεί η Απόβαση στη Νορμανδία. Όμως την παραμονή της αναχώρησής τους, η εξαφάνιση ενός ζευγαριού και της καμαριέρας τους
θα σημαδέψει για πάντα τη μοίρα του χωριού-φάντασμα.
 
2018: Η Μελίσα ελπίζει ότι μια απόδραση στα παράλια του Ντόρσετ θα αναζωπυρώσει τη βαλτώδη σχέση της με τον Λίαμ. Όταν όμως ανακαλύπτει μια περίεργη φωτογραφία μιας γυναίκας, της Βερόνικα, που κάποτε ζούσε στο ξεχασμένο χωριό Τάιναμ, είναι αποφασισμένη να μάθει περισσότερα για την ιστορία της. Αλλά το χωριό κρύβει ένα φοβερό μυστικό και η αναζήτηση της Μελίσα για την αλήθεια θα ανατρέψει τη ζωή της με τρόπο που ποτέ δε φανταζόταν.
 
Μια διαχρονική ιστορία αγάπης και θυσίας, που θα λατρέψουν οι φανατικοί αναγνώστες της Κέιτ Μόρτον.
 
Μετάφραση από τα αγγλικά
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΕΛ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
 
Η Μελίσα ξανάφερε στον νου της τη φωτογραφία. Η Βερόνικα είχε μια στοιχειωμένη έκφραση, ολόιδια με αυτή
που είχε δει άπειρες φορές στη μαμά της έπειτα από έναν καβγά με τον μπαμπά της. Παρότι δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της, η κακοποίηση ήταν αναμφίβολα γεγονός. Είχε ισοπεδώσει την αυτοπεποίθηση της μητέρας της. Η Μελίσα δεν ήθελε μόνο να μάθει αν η λαίδη Βερόνικα είχε επιζήσει αλλά και αν έζησε καλά.