Τέσσερις ξανθιές  |  Μπάσνελ Κάντας

ISBN: 960-14-0587-9

Αρ. σελίδων 428

19,88€

Special Price17,89€

OR

Λεπτομέρειες

Με το πρώτο της βιβλίο, Sex and the City, η Κάντας Μπάσνελ εκτοξεύτηκε στα ύψη της διεθνούς αναγνώρισης, προσφέροντας δροσερά, τολμηρά πορτρέτα ρομαντικών ιστοριών, παράνομων σχέσεων και προδοσίας στην ελίτ του Μανχάταν.
Με το καινούριο της βιβλίο, Τέσσερις Ξανθιές, επιστρέφει στις κρεβατοκάμαρες των πλουσίων και διασήμων της Νέας Υόρκης αιχμαλωτίζοντας ξανά την ατμόσφαιρα, και όχι μόνο, της εποχής μας όπως κανένας άλλος συγγραφέας. Γεμάτο με το χαρακτηριστικό χιούμορ της Μπάσνελ και τη διορατικότητά της, το Τέσσερις Ξανθιές είναι σκανδαλώδες και κουτσομπολίστικο και δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα. Αντικρίζει κατάματα τις δοκιμασίες του έρωτα και της φήμης, των χρημάτων και της δόξας, και είναι δυνατό και τονωτικό σαν να πίνεις μαρτίνι στο Ριτζ.

Το μυθιστόρημα Τέσσερις Ξανθιές αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών που βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν διλήμματα και να συνειδητοποιήσουν καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.
Ένα όμορφο μοντέλο μένει χωρίς να πληρώνει τίποτα στα εξοχικά σπίτια των πλούσιων εραστών της, συνειδητοποιεί όμως ότι μπορεί να έχει έναν άντρα μόνο για το καλοκαίρι, αλλά όχι αυτό που πραγματικά θέλει.
Ο ασταθής γάμος μιας ισχυρής αρθρογράφου με ένα συγγραφέα-δημοσιογράφο περνάει κρίση, όταν ο άντρας της ζει ένα ξέφρενο βράδυ στην πόλη μαζί με τον καλύτερό του φίλο, ένα σταρ του κινηματογράφου.
Μια «Σταχτοπούτα», της οποίας ο «πρίγκιπας-σύζυγος» ήταν κάποτε ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς του κόσμου, καταγράφει τη βαθμιαία βύθιση στην τρέλα, καθώς προσπαθεί να ξαναπλάσει τον εαυτό της και τον κόσμο της.
Μια συγγραφέας που φοβάται ότι τελειώνει ο χρόνος που διαθέτει για να βρει σύζυγο πηγαίνει στο Λονδίνο ψάχνοντας την αγάπη και την αφοσίωση που δεν μπορεί να βρει στο Μανχάταν - και βρίσκει πολλά περισσότερα απ' αυτά που φανταζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :