Στο μεγάλο κρεβάτι της show biz  |  Μανανεδάκη Κατερίνα

ISBN: 978-960-14-1782-0

Αρ. σελίδων 342

OR

Λεπτομέρειες

«Φαντάσου ένα μεγάλο κρεβάτι».
«Με ουρανό;»
«Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες. Σκέψου απλώς ένα μεγάλο κρεβάτι που πάνω του συνυπάρχουν: μοντέλα που κάνουν σεξ με τιμοκατάλογο για να τα πάρουν από πλούσιους επιχειρηματίες· παρουσιάστριες που το κάνουν με όοολους τους ισχυρούς της τηλεόρασης και των περιοδικών για να εξασφαλίσουν μια θέση στο γυαλί, και μετά βγάζουν στη φόρα το εσώρουχο και το ψεύτικο στήθος τους για να ξεχωρίσουν.
»Ένα μεγάλο κρεβάτι, φαντάσου, με τραγουδίστριες και τραγουδιστές που λιώνουν στην κοκαΐνη, ηθοποιούς που το παίζουν ζεν πρεμιέ και είναι γκέι, όργια σε πριβέ πάρτι, ενέσεις μπότοξ, πλαστικές επεμβάσεις και παπαράτσι που καλούνται για να απαθανατίσουν μια τάχα τυχαία ερωτική συνάντηση…»

Ένα βιβλίο προκλητικό και ταυτόχρονα απίστευτα χιουμοριστικό!
Ο ψεύτικος κόσμος της show biz και ο αληθινός κόσμος μιας φιλόδοξης νεαρής δημοσιογράφου, που καλείται να… μεταμορφωθεί σε… μοντέλο-γλάστρα πρωινάδικου(!), προκειμένου να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν στο… μεγάλο κρεβάτι της show biz.
Προσδεθείτε, λοιπόν, και… it’s show time!!!

Να έχει να κάνει ρεπορτάζ για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον –λέμε τώρα– υπέροχο και λαμπερό κόσμο της show biz η φιλόδοξη δημοσιογράφος μας, και να έχει και τον… αγαπημένο της να της κάνει τη ζωή ποδήλατο.
Και να ‘ταν ο μόνος...;
Η μαμά της θέλει να την καλοπαντρέψει, η κολλητή της της γκρινιάζει συνεχώς, ο γκέι αρχισυντάκτης του πρωινάδικου της κάνει τη ζωή μαύρη, και μέσα σε όλα την κατηγορούν και για κλοπή στο μεγάλο Διαγωνισμό Καλλονής που ταράζει τα καλλιτεχνικά ύδατα!
Πόσο, λέτε, μπορεί να τ’ αντέξει όλα αυτά; Πόσο;...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :