Ο πύργος των Πυρηναίων  |  Γκάαρντερ Γιοστέιν

ISBN: 978-960-14-2035-6

Αρ. σελίδων 484

16,19€

Special Price14,57€

OR

Λεπτομέρειες

Μπορούν η λογική και η επιστήμη να εξηγήσουν τα πάντα ή υπάρχει μια αόρατη δύναμη που κάπου κάπου μας παίζει παιχνίδια;

Η Σούλρουν και ο Στάιν ζουν μαζί για πέντε υπέροχα χρόνια. Χωρίζουν ξαφνικά. Τριάντα χρόνια μετά, μια μοιραία συνάντηση στο μπαλκόνι ενός παλιού ξενοδοχείου στο Σογκν στη δυτική Νορβηγία πυροδοτεί μια νέα πνευματική επαφή.
Μια πυρετώδης ηλεκτρονική αλληλογραφία ξεκινά. Και οι δύο προσπαθούν να ανιχνεύσουν την πορεία του παλιού έρωτά τους, να ερμηνεύσουν τα βιώματά τους, να γνωρίσουν την ίδια τους την εξέλιξη, την αιτία διακοπής της σχέσης τους.
Πώς αποκαλύπτουν τα αυθόρμητα ηλεκτρονικά μηνύματα τις διαφορετικές απόψεις τους γύρω από τα θεμελιώδη ερωτήματα της ύπαρξης; Τελικά, υπάρχει μοίρα και επεμβαίνει στη ζωή μας ή όλα όσα ζούμε έχουν κάποια ορθολογική ερμηνεία;

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα από τον πασίγνωστο συγγραφέα Γιοστέιν Γκάαρντερ. Μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία στοχασμού…


«Θυ΅άσαι εκείνο τον πίνακα του Μαγκρίτ όπου ένας ογκώδης βράχος αιωρείται πάνω από το τοπίο ― και ΅ε ένα ΅ικρό πύργο στην κορυφή, νο΅ίζω. ?εν ΅πορεί να έχεις ξεχάσει αυτό τον πίνακα. Αν ήσουν ΅άρτυρας σε κάτι παρό΅οιο σή΅ερα, σίγουρα θα προσπαθούσες να το δικαιολογήσεις. Ίσως να έλεγες ότι ήταν στη΅ένο. Ότι η πέτρα ήταν κούφια και γε΅άτη ήλιο. Ή ότι κρατιόταν στον αέρα ΅ε ένα ευφυές δίχτυ από αόρατες τροχαλίες και σχοινιά. Εγώ εί΅αι πολύ πιο απλό πνεύ΅α. Θα άπλωνα απλώς τα χέρια ΅ου προς τον ογκόλιθο και θα έψελνα ένα ”αλληλούια” ή ένα ”α΅ήν”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :