Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Παναγιώτου Πάνος

Ο Πάνος Παναγιώτου είναι χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής, διευθυντής της Greek Society of Technical Analysis (Βρετανία), της World Technical Analysis Educational Company και του XrimaNews.gr. Για περισσότερο από δέκα χρόνια δημοσιεύει έρευνα, βιβλία και άρθρα στον τομέα του και έχει συνεργαστεί με διεθνείς εταιρείες, όπως το Bloomberg. Από το 2003 αρθρο­γραφεί στην οικονομική εφημερίδα Κέρδος και τακτικά σε πληθώρα ελληνικών έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Συχνός καλεσμένος σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, διεκδικεί την εικόνα του ήπιου αναλυτή, ο οποίος δε φοβάται να αποκαλύψει και να παραθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του με αντικειμενικότητα, ανεξάρτητα από τη βαρύτητά τους.

Είναι διπλωματούχος τεχνικός αναλυτής από το Dow Jones University του χρηματοοικονομικού ομίλου CNBC. Φοίτησε στο Νομικό Τμήμα
του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης
και στα τμήματα Mathematics for Finance and Management και Mathematics του University of Portsmouth στη Βρετανία. Έχει ολοκληρώσει διετή κύκλο σπουδών στη λογιστική και είναι κάτοχος μιας σειράς διπλωμάτων στο χρηματιστηριακό τομέα από το DJY. Το 2010 βραβεύτηκε στο 8ο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο του ΣΕΔ στην Αθήνα για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της χρηματιστηριακής τεχνικής ανάλυσης.

Έχει γεννηθεί στην Καβάλα, είναι μόνιμος κάτοικος Βρετανίας, αλλά επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του Η Υπόθεση «Ελληνική Κρίση» και Το Ταγκό των Αγορών και το Μεγάλο Κόλπο.

Βιβλιογραφία: