Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Κουτσοκώστα Βάντα

Η Βάντα Κουτσοκώστα γεννήθηκε στην Κυψέλη της Άρτας, πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στην Άρτα και ζει μόνιμα στο Δάσος Χαϊδαρίου, με τον άντρα της, Γιάννη Αρχοντούλη και τα δυο τους παιδιά, Δάνη και Λυδία.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς και έντυπη ηλεκτρονική δημοσιογραφία.
Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ένωσης συντακτών περιοδικού και ηλεκτρονικού Τύπου και εργάζεται ως υπεύθυνη σύνταξης στην εφημερίδα Πανηπειρωτική, περιοδική έκδοση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Παράλληλα ασχολείται με τη στιχουργική. Μεγάλη της επιτυχία θεωρείται το «Τραγουδώ» με ερμηνευτή τον κορυφαίο και αθάνατο βάρδο του λαϊκού μας τραγουδιού Στέλιο Καζαντζίδη και συνθέτη τον καταξιωμένο λαϊκό δημιουργό Τάκη Σούκα (ο ομότιτλος ψηφιακός δίσκος κυκλοφορεί από την MBI).
Πρόσφατη επιτυχία της είναι το τραγούδι «Ξενιτιά μου», που ερμηνεύουν δύο επίσης μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, ο Πασχάλης Τερζής και η Ελένη Βιτάλη σε σύνθεση Τάκη Σούκα και περιέχεται στο δισκογραφικό έργο «Φωτιά στις νύχτες + 5 τραγούδια για το ξημέρωμα» του Πασχάλη Τερζή, που κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ.


Βιβλιογραφία: