Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Κεδίκογλου Α. Συμεών

Ο Συμεών Κεδίκογλου εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής νομού Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009 και επανεξελέγη στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012. Από τις 21 Ιουνίου 2013 έως τις 9 Ιουνίου 2014 διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έχει συμμετάσχει στις ακόλουθες Επιτροπές της Βουλής: Μορφωτικών Υποθέσεων (αντι­πρόεδρος), Κοινωνικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας. Επίσης, διετέλεσε εισηγητής στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ.

Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε την ειδικότητα της δερματολογίας-αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα, καθώς και στο Νοσοκομείο «Saint George’s Hospital» στο Λονδίνο.

Έχει εργαστεί χρόνια ως επιμελητής του ΕΣΥ στην πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός». Συμμετείχε επίσης σε προγράμματα ενημέρωσης και δωρεάν εξέτασης του πληθυσμού για θέματα υγείας.

Βιβλιογραφία: