Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Καπούλας Ζήσης

Ο Ζήσης Καπούλας γεννήθηκε το 1949. Κατάγεται από το Χουμνικό Σερρών. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδαγωγικά (ΠΑΤΕΣ), έκανε μεταπτυχιακό κύκλο μαθημάτων Διοικητικού Δικαίου, παρακολούθησε επίσης πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης, εργασιακών σχέσεων, κοινωνιολογίας, Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ.λπ.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις. Από το 1976 εργάζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης (τ. Βιομηχανίας) και σήμερα είναι Διευθυντής.
Ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα από τα πρώτα βήματα της υπαλληλικής του σταδιοδρομίας. Διετέλεσε Αν. Γεν. Γραμματέας της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, καθώς και μέλος του προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών. Εκπροσώπησε την ΑΔΕΔΥ σε πολλά διεθνή συνέδρια, στο Διεθνές Γραφείο Εργασίας, ομάδες εργασίας και Φόρουμ.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Δημόσιας Διοίκησης. Δημοσίευσε σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο διάφορα άρθρα για δημοσιοϋπαλληλικά και κοινωνικά θέματα. Έχει εκδώσει το βιβλίο με τίτλο Όψεις του Ελληνικού Διοικητικού Προβλήματος (Ειδ. Εκδοτική ΑΕΒΕ, 1988).


Βιβλιογραφία: