Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Φωτιάδης Θωμάς Α.

Ο Θωμάς Φωτιάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ και Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στο Μάρκετινγκ (Υψηλής Τεχνολογίας), μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού τίτλου στο Business Computing. Το πρώτο του πτυχίο είναι στις Οικονομικές Επιστήμες.

Διαθέτει διδακτική εμπειρία άνω των 17 ετών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστήμια και τριτοβάθμια τεχνολογικά ιδρύματα. Μεταξύ αυτών είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Το επιστημονικό του έργο έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων είναι το Journal of World Business, το Journal of Tourism Management, το Journal of International Marketing, το Journal of International Business Review, το Psychology and Marketing journal, το Journal of Applied Business Research και το International Journal of Technology Marketing.

Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 60 δημοσιεύσεις σε περιοδικά, διεθνή συνέδρια και σε κεφάλαια συγγραμμάτων.

Βιβλιογραφία: