Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

ΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος - Διατροφολόγος, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990.

Πρόεδρος της Εταιρείας Genome Analysis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Μοριακής Διατροφής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά αναλύσεων DNA, που στοχεύουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση διαταραχών βάρους. Επιπλέον, παρέχονται γενετικές αναλύσεις που σχετίζονται με την πρόγνωση νοσημάτων υγείας, την αθλητική απόδοση και το lifestyle.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών - Ψυχικού.

Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα http://ddellis.gr

Βιβλιογραφία: