Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Βερόνικα δε Αντρές

Η Βερόνικα δε Αντρές (Μπουένος Άιρες 1954) είναι εκπαιδευτικός, coach, λέκτορας, συγγραφέας και ειδική στην προσωπική ανάπτυξη και τη δραστηριοποίηση. Έχει Μaster στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes στην Αγγλία και είναι κάτοχος της έδρας διαχείρισης συναισθηματικού περιεχομένου στο πανεπιστήμιο του Ελ Σαλβαδόρ. Είναι επίσης εκτελεστικό μέλος του Διεθνούς Συνεδρίου Αυτοπεποίθησης των ΗΠΑ.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει επιδοθεί στη μελέτη και έρευνα της δραστηριοποίησης, της συναισθηματικής νοημοσύνης, της αυτοεκτίμησης και της αποδοτικής μάθησης. Έχει κάνει σεμινάρια στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα γαλλικά σε πολυάριθμες εταιρείες και οργανισμούς στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή την Ωκεανία και την Αφρική, ενώ έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Ελσίνκι, της Ουέλβα, της Ιερουσαλήμ, των Βαλεαρίδων Νήσων, της Σεβίλης, του Κόμαχιου και στο Πάμπλο δε Ολαβίδε.

Ήταν ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη στην Ολλανδία το 2005 μαζί με τον Ντάνιελ Γκόλεμαν, συγγραφέα του βιβλίου.

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη. Το 2006 έλαβε τη διάκριση της Κυρίας της Τιμής του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Μάλτας για «την αξία του εξαιρετικού της έργου στην εκπαίδευση της συνείδησης σε παγκόσμια κλίμακα». Πρωταγωνιστεί στην ταινία Απόλυτη Αυτοπεποίθηση με θέμα την προσωπική εξέλιξη, σε σκηνοθεσία της Φλορένσια Αντρές και του Λούκας Παλμέρο. Σήμερα διευθύνει την Confidence Time LLC, μια εταιρεία που δημιουργεί και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για την αυτοπεποίθηση, τη δραστηριοποίηση, το coaching, τη συναισθηματική νοημοσύνη, τη διαχείριση του στρες, τις νευροεπιστήμες και την ηγεσία (www.confidence-time.com).

Βιβλιογραφία: