Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Βερναδάκη Ρένα

Η Ρένα Βερναδάκη γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, επέστρεψε στην Αθήνα και σπούδασε Γερμανική Φιλολογία. Στη συνέχεια, εξειδικεύτηκε στον αεροπορικό ναύλο, αποκτώντας το δίπλωμα IATA/UFTAA, και ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον Τουρισμό.

Η αγάπη της για το χώρο και τον άνθρωπο την οδήγησε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου φοίτησε στη Western School Of Feng Shui, έχο­ντας ως κορυφαίους καθηγητές την Terah Kathryn Collins και το επιτελείο της.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε πλέον ως Ειδικός Σύμβουλος Feng Shui ή καλύτερα, όπως προτιμά η ίδια να αποκαλεί τον εαυτό της, ως Σύμβουλος Ενεργειακής Χωροθέτησης. Επιπρόσθετα, αποφοίτησε από τη Hellenic Feng Shui Academy, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς κύρους ζεύγους Ελένης Καΐρη και Dieter Bartels.

Σήμερα, έχει στο ενεργητικό της πάμπολλες γνωματεύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ομιλίες και σεμινάρια. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Dream Soul και Άρωμα Υγείας.

Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και ζει με την οικογένειά της στην Αθήνα.

Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη συγγραφέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση irene.silverspirit@yahoo.com.

Βιβλιογραφία: