Μόσχα - Νέα Υόρκη, ο αντεστραμμένος κόσμος  |  Καλαμβρέζος Διονύσης

ISBN: 960-14-0489-9

Αρ. σελίδων 520

20,89€

Special Price18,80€

OR

Λεπτομέρειες

«...Συνάντησα τυχαία το κοχύλι σε μια πύλη του Δικτύου που έβλεπα για πρώτη φορά. Και καθώς αντανακλούσε ροδαλές και χρυσές ανταύγειες, σπρωγμένη από μια ακατανίκητη περιέργεια, διάβηκα στο στόμιό του. Ακριβώς εδώ είμαι τώρα, παγιδευμένη, πολύ μακριά από τον "έξω" κόσμο. μαρμαρωμένη στέκομαι σ' ένα παλιό πέτρινο γεφύρι κι έχει πάνω μου τα σκούρα νερά του ποταμιού και κάτω τον απέραντο ουρανό, το άπειρο. Στον κόσμο αυτό δεν ισχύουν νόμοι. ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ».

Ο πόλεμος μαίνεται στη Σιβηρία και στο Καύκασο και χιλιάδες πρόσφυγες, με τη βοήθεια διεθνών οργανισμών, κατακλύζουν τα αστικά κέντρα. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα αναταραχής, μια ομάδα συνωμοτών οργανώνει την ανατροπή των συσχετισμών εξουσίας και οραματίζεται την κατάκτηση του κόσμου.
Ενώ όμως στη Ρωσία η εξουσία έχει καταληφθεί από τους συνωμότες κι η Αμερική είναι έτοιμη να πέσει θύμα της πλεκτάνης, κάποιοι εμμένουν στις αξίες ενός ειρηνικού, αρμονικού κόσμου.

Από τη Μόσχα, τις στέπες της Ρωσίας και τον Καύκασο ως την πολύβουη Νέα Υόρκη και τους τρομακτικούς λαβύρινθους του Διαδικτύου οι ήρωες της ιστορίας, θύματα και θύτες, συμμετέχουν σε μια σύγκρουση που μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο.