Αίμα στον άνεμο  |  Νικολαΐδης Γιώργος

ISBN: 978-960-14-2251-0

Αρ. σελίδων 283

16,08€

Special Price14,47€

OR

Λεπτομέρειες

Ένα μυθιστόρημα όπου τα γεγονότα και ο μύθος μπλέκονται σ' ένα ατμοσφαιρικό κοινωνικοερωτικό θρίλερ, όπου οι πρωταγωνιστές βιώνουν εμπειρίες και καταστάσεις τρομακτικές με «μεταφυσικές» προεκτάσεις.
Μια επικίνδυνα όμορφη, γοητευτική, φιλάρεσκη και φιλήδονη γυναίκα γίνεται ο καταλύτης που προκαλεί αντιδράσεις και εφιαλτικές όσο και ανεξήγητες καταστάσεις.
Η παρουσία της και οι αλόγιστες, επιπόλαιες και επικίνδυνες επιλογές και πράξεις της θα επηρεάσουν αρνητικά, επώδυνα και σε μερικές περιπτώσεις δυστυχώς θανάσιμα την πορεία και τη ζωή όσων είχαν την ατυχία να την αγαπήσουν ή να ζουν γύρω της. Ιδιαίτερα του άντρα της και των δύο παιδιών της και όσων υπέκυψαν στη γοητεία και τη σαγήνη αυτής της μοιραίας γυναίκας που σέρνει μαζί της την κατάρα της καταστροφής και του θανάτου.
Ακόμα κι όταν ενεργοποιηθούν δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να την τρομοκρατήσουν για να τη σταματήσουν, αυτή θα βρει τον τρόπο να ξεφύγει από τις Ερινύες που την κυνηγούν και θα συνεχίσει πνίγοντας στο αίμα όποιον αποτελεί απειλή γι' αυτή. 'Aραγε θα προκαλέσει τελικά τη Νέμεση που θα σταματήσει αυτή την αδίστακτη γυναίκα ή θα συνεχίσει τη ζοφερή της πορεία στο απυρόβλητο, όπως συμβαίνει δυστυχώς πολλές φορές σ' αυτή την κοινωνία με τις αμφιλεγόμενες αξίες και τα καταστροφικά πρότυπα;