Το πουλί του σεισμού  |  Τζόουνς Σουζάνα

ISBN: 978-960-14-3498-8

Αρ. σελίδων 304

15,00€

Special Price13,50€

OR

Λεπτομέρειες

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ NETFLIX
 
Σ’ ένα αστυνομικό τμήμα του Τόκιο, η Λούσυ Φλάυ ανακρίνεται για τη δολοφονία της φίλης της Λίλυ Μπρίτζες.
Η Λούσυ βρίσκεται στο Τόκιο δέκα χρόνια, μιλάει άπταιστα ιαπωνικά και εργάζεται ως μεταφράστρια τεχνικών εγχειριδίων. Παγιδευμένη στην αίθουσα ανακρίσεων, αποκαλύπτει το πικάντικο παρελθόν που την έφερε στην Ιαπωνία, την περίπλοκη φιλία της με τη Λίλυ και τη θυελλώδη σχέση της με έναν Ιάπωνα φωτογράφο, τον Τέιτζι.
 
Καθώς ανασκάπτει τα επικίνδυνα μυστικά που στοιχειώνουν το αινιγματικό μυαλό της, η Λούσυ ξεδιπλώνει τη ζωή της στο γεμάτο ζωντάνια Τόκιο, στη βρετανική ύπαιθρο και στα απομακρυσμένα ιαπωνικά νησιά, με κάθε βήμα να μας φέρνει πιο κοντά στην ψυχρή αλήθεια για το θάνατο της Λίλυ.
 
Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ, τόσο συγκλονιστικό, όσο και εξαιρετικά σύνθετο.
 
Μετάφραση από τα αγγλικά
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ

Έμεινα στην ίδια θέση τρεις μέρες περίπου, ξαπλωμένη στο πάτωμα, ακούγοντας το θόρυβο από το βενζινάδικο.
Μερικές φορές το ψυγείο μου έκανε περισσότερο θόρυβο από τ’ αυτοκίνητα και τα φορτηγά, άλλες φορές δεν το άκουγα καν. Δεν είμαι σίγουρη αν κοιμήθηκα καθόλου εκείνα τα μερόνυχτα ή αν έμεινα ξαπλωμένη άγρυπνη. Δεν ήταν απελπισία αυτό που με κρατούσε στο πάτωμα, ούτε πίκρα. Αυτό που ένιωθα ήταν... τίποτα. Το απόλυτο και τέλειο κενό. Είχα αποκτήσει έναν εραστή και μια φίλη. Τώρα δεν είχα κανέναν απ’ τους δύο. Είχαν κλέψει τον εαυτό τους, είχαν κλέψει ο ένας τον άλλον, από μένα.