Οι Συλλέκτες  |  Ντέιβιντ Μπαλντάτσι

ISBN: 978-960-14-1535-2

Αρ. σελίδων 576

8,01€

Special Price7,21€

OR

Λεπτομέρειες


Ο Baldacci υφαίνει έναν έξοχο μύθο μυστηρίου στον οποίο κάθε συλλέκτης ψάχνει για το κρυμμένο τρόπαιο… αυτό για το οποίο μπορεί ακόμα και να πεθάνει

Οι δολοφονίες διαδέχονται η μία την άλλη στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Αρχικά κάποιος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου πυροβολείται από ελεύθερο σκοπευτή ενώπιον δεκάδων παρευρισκομένων και υψηλά ιστάμενων προσώπων της πόλης. Ακολουθεί η μυστηριώδης δολοφονία του διευθυντή της βιβλιοθήκης του Κογκρέσου και η αποτυχημένη απόπειρα κατά του Κάλεμπ Σόου, μέλους του Κάμελ Κλαμπ.

Στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, μια χαρισματική γυναίκα συγκεντρώνει μια ομάδα επίλεκτων για να αντιμετωπίσουν μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες και έναν από τους πιο αδίστακτους και επικίνδυνους επαγγελματίες παγκοσμίως.

Όταν θα συγκρουστούν η πολιτική και το χρήμα, τότε το Κάμελ Κλαμπ θα αναγκαστεί να συμπράξει με ένα πρόσωπο αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που διαθέτει όμως τις ικανότητες για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν το μυστικό που απειλεί να γονατίσει την Υπερδύναμη…

Εκεί που συγκρούεται η πολιτική και το χρήμα έρχεται ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας θρίλερ να απογειώσει με την πένα του τους λάτρεις του είδους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :