Η ζωή μετά το Θεό  |  Κόπλαντ Ντάγκλας

ISBN: 960-236-461-0

Αρ. σελίδων 343

17,33€

Special Price15,60€

OR

Λεπτομέρειες

«Σαν γνήσια παιδιά των προαστίων, τα βράδια επιπλέαμε σε πισίνες στη θερμοκρασία σώματος, πισίνες στο χρώμα της Γης, όπως φαίνεται από το διάστημα».

ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ
ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Τι συμβαίνει αν ανατραφούμε χωρίς θρησκεία ή καθιερωμένες αξίες; Καθώς μεγαλώνουμε, η ομορφιά και οι απογοητεύσεις του κόσμου μαλακώνουν την ψυχή μας. Είμαστε όλοι ζωντανά πλάσματα με ισχυρές θρησκευτικές έμφυτες τάσεις· όμως πού διοχετεύονται αυτές οι τάσεις σ' έναν κόσμο που κυριαρχείται από τα εμπορικά κέντρα και την τηλεόραση, τα προπαρασκευασμένα φαγητά και τα αεριωθούμενα;

Η Ζωή Μετά το Θεό είναι μια προκλητικά ριζοσπαστική συλλογή ιστοριών που δίνουν απάντηση σ' αυτά τα ερωτήματα. Ο Ντάγκλας Κόπλαντ μάς μεταφέρει σε κόσμους που ξέρουμε πως υπάρχουν, αλλά σπάνια βλέπουμε, και μας αποκαλύπτει έτσι ότι υπάρχει, έστω και σπάνια, η Θεία Χάρη στη ζωή μας, στη δύση του 20ού αιώνα.

Πώς αντιμετωπίζουμε τη μοναξιά, τους φόβους μας, την κατάρρευση των προσωπικών σχέσεων; Πώς φτάνουμε στο γαλήνιο, ασφαλές απάγκιο της ζωής μας;
Ο Κόπλαντ απομακρύνεται από το προηγούμενο ύφος του, ανοίγει δρόμο μέσα από τις βαρύγδουπες φανφάρες της σύγχρονης ζωής και ταξιδεύει στο φευγαλέο πεδίο των ονείρων και των εφιαλτών μας. Αποκαλύπτει ένα νέο είδος κουλτούρας, που τρέχει με σανιδωμένο το γκάζι – μια κουλτούρα που φαίνεται πέρα από το Θεό.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :