Απόλυτη αυτοπεποίθηση για μια καλύτερη ζωή  |  Βερόνικα δε Αντρές&Φλορένσια Αντρές

ISBN: 978-960-14-2333-3

Αρ. σελίδων 335

14,92€

Special Price13,43€

OR

Λεπτομέρειες

Η Απόλυτη Αυτοπεποίθηση είναι ένα βιβλίο-οδηγός που μας προσφέρει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε όταν ο άνεμος κάνει το πλοίο της ζωής μας να κλυδωνίζεται.

Η Βερόνικα δε Αντρές και η Φλορένσια Αντρές μας προσκαλούν να παρατηρήσουμε τον τρόπο που κινούμαστε στον κόσμο, να αποκτήσουμε συνείδηση των επιπτώσεων που έχουν οι πράξεις μας, να πάρουμε στα χέρια μας τα ηνία του παρόντος μας, και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, που αν τα αντιμετωπίσουμε έντιμα θα πάψουν να είναι άπιαστα. Τις στιγμές που νομίζουμε ότι η ζωή μας ανατρέπεται κι όλα μοιάζουν να σκοτεινιάζουν, όταν νιώθουμε ότι κάποιο πρόσωπο ή κάποιες καταστάσεις τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια μας, ακόμα και τότε η σπίθα της αυτοπεποίθησης μπορεί να αναζωπυρώσει τη φλόγα της θέλησης. Αυτή είναι η ευκαιρία μας για αλλαγή και βελτίωση.

Οι συγγραφείς αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστη καθαρότητα και πειστικότητα τη δύναμη που ασκούν στις ζωές μας οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι λέξεις μας και μας παρουσιάζουν παραδείγματα και στρατηγικές που θα μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε με διαφορετικό τρόπο το χρόνο μας, ώστε, επιτέλους, να ζήσουμε καλύτερα.