Μαθαίνοντας την αγάπη  |  Βάνζαντ Ιγιάνλα

ISBN: 960-14-0207-1

Αρ. σελίδων 403

20,38€

Special Price18,35€

OR

Λεπτομέρειες

Ξέρετε πού ακριβώς θέλετε να βρεθείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς θα φτάσετε εκεί. Ξέρετε με ακρίβεια τι ζητάτε από τη ζωή, αλλά αυτά που ζητάτε δε λένε να φανούν. Ίσως υπάρχει κάποια ασάφεια στο όραμά σας για τη ζωή, ίσως να είστε ακόμη αρκετά συγχυσμένοι σχετικά με τις επιδιώξεις σας. Και, πάνω απ’ όλα, οι προσωπικές σχέσεις σας, οι ερωτικές ιδίως, αποτυγχάνουν.
Εκείνο που χρειάζεστε είναι η αγάπη, όχι ανόητα ρομάντζα. Αγάπη, όχι περισσότερα χρήματα. Αγάπη, όχι καινούριο αμάξι. Μόνο η αγάπη μπορεί να δώσει νόημα και ουσία στη ζωή σας. Από τη στιγμή που θα βρείτε την αγάπη, τη γνήσια αγάπη για τον ίδιο σας τον εαυτό και ανιδιοτελή, διαρκή αγάπη για όλους, τα πράγματα θα σας φανούν πολύ καλύτερα. Το ερώτημα είναι, φυσικά: Τι πρέπει να κάνετε;
Κάθε ζωντανό πλάσμα επιθυμεί να γνωρίσει τη λάμψη της αγάπης. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι τα παράθυρά μας είναι βρόμικα! Τα παράθυρα της καρδιάς και του μυαλού μας βρίθουν από παλιές οδύνες και πληγές, κακές αναμνήσεις και απογοητεύσεις. Τα έχουν θαμπώσει τόσες φοβίες κι αμφιβολίες για τον εαυτό μας, τόσες πολλές και ανακριβείς πληροφορίες, που είναι αδύνατο να τα διαπεράσει η λάμψη της αγάπης.