Ονειρεύτηκα την Αφρική  |  Γκάλμαν Κούκι

ISBN: 960-237-112-9

Αρ. σελίδων 442

20,38€

Special Price18,35€

OR

Λεπτομέρειες

«Είναι ένα βιβλίο που αξίζει μια θέση στο ράφι με τα απομνημονεύματα των Όλιβ Σράινερ, Έλσμπεθ Χάξλεϊ, Μπέριλ Μάρκχαμ - και με το Πέρα από την Αφρική».

Τζούντιθ Θάρμαν


«Σε ένα βιβλίο με ταραχώδη απομνημονεύματα... η κυρία Γκάλμαν αιχμαλωτίζει τέλεια τη μαγεία της Κένυα, δημιουργώντας σχεδόν λυρικές εικόνες ομορφιάς και δράματος, πόνου και χαράς, θανάτου και ανάστασης... Αυτό το πρώτο βιβλίο μιας χαρισματικής συγγραφέα ξεχειλίζει από την αγάπη της δημιουργού του για την οικογένειά της και την Αφρική. Παρά τις τραγωδίες που περιγράφει, το χαρακτηρίζει μια ψυχική ανάταση».

The New York Times Book Review


«Πλούτη, πόνος, πανέμορφα τοπία, απομόνωση και περιγραφές της θλίψης και του θρήνου σε μια γλώσσα που δείχνει να μην έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια - όλα αυτά συνθέτουν αυτό το έργο, που σίγουρα θα μείνει κλασικό στην κενυάτικη λογοτεχνία».

Ρόλαντ Βλάιθ στο Country Life


«Γραμμένο μέσα απ' την καρδιά, χωρίς φραγμούς, ασυγκράτητο - μία συγγραφέας τόσο γενναιόδωρη προς τον αναγνώστη, όσο ελάχιστοι σήμερα. Μ' αυτό το βιβλίο θα προστεθεί ένα αλησμόνητο και ολοζώντανο, στις μέρες μας ιδιαίτερα, συγκινητικό έργο στη λογοτεχνία της Κένυα, από εκείνα που μένουν για πάντα».

Έλσμπεθ Χάξλεϊ


«Λίγα βιβλία εμφανίζονται κατά καιρούς και είναι διαφορετικά: πολύχρωμα, με γρήγορη πλοκή και υποβλητικά μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό το βιβλίο είναι ένα απ' αυτά και θα το απολαύσετε αληθινά».

Ρίτσαρντ Λίκεϊ, διευθυντής της Διοίκησης Προστασίας
Άγριων Ζώων της Κένυα


«Μια ιστορία σπάνιας έμπνευσης και κουράγιου».

Daily Express