Μιλώντας με τον ουρανό  |  Βαν Πράαγκ Τζέιμς

ISBN: 960-237-146-3

Αρ. σελίδων 347

15,79€

Special Price14,21€

OR

Λεπτομέρειες

Μέσα από αυτό το καταπληκτικό βιβλίο, που σίγουρα θα σας συναρπάσει, ο Τζέιμς Βαν Πράαγκ, διεθνώς αναγνωρισμένο μέντιουμ, μας φανερώνει τι υπάρχει πέρα από τον ορατό κόσμο και απαντά στα πιο ανεξιχνίαστα ερωτήματά μας για τη μεταθανάτια ζωή.
Στο βιβλίο Μιλώντας με τον Ουρανό περιλαμβάνονται πολλές συγκινητικές ιστορίες γύρω από τη μεταθανάτια επικοινωνία, όπως αυτή της μητέρας που αποκτά ελπίδα και λόγο για να ζήσει όταν ακούει τα γλυκά και θαυμαστά λόγια του μικρού της κοριτσιού που πέθανε από έιτζ, μέχρι αυτή του γενναίου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Βιετνάμ. Θα συγκινηθείτε από το γιο που ικετεύει τη μητέρα του να τον συγχωρέσει επειδή αυτοκτόνησε και θα χαρείτε όταν ένας άντρας και η πεθαμένη γυναίκα του ξανασμίγουν στη δέκατη πέμπτη επέτειο του γάμου τους. Όλα αυτά που αντιμετωπίζουν τα ίδια τα πνεύματα σε έναν υπέροχο, ειρηνικό και φωτεινό κόσμο, καθώς και ο αδιάσπαστος δεσμός της αγάπης μάς γεμίζουν με δέος και πνευματικότητα.
Τόσο ως πνευματική αναζήτηση, όσο και ως επιμορφωτικός οδηγός, το βιβλίο αυτό προσφέρει ένα μήνυμα δυνατό, που μας διαφωτίζει για όλα όσα αφορούν τον άλλο κόσμο, γεμίζοντάς μας με ελπίδα και αποκαλύπτοντας το μέλλον μας όταν περάσουμε στην άλλη διάσταση. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το θάνατο και τη ζωή.