Στην καρδιά της μυστικής Ινδίας  |  Ντε Σεν Πιερ Ιζόρ

ISBN: 960-236-604-4

Αρ. σελίδων 331

17,33€

Special Price15,60€

OR

Λεπτομέρειες

Στο Χάμπι Βάλεϊ, μια ξεχασμένη πόλη της Κεντρικής Ινδίας, όπου πριν από περισσότερους από πέντε αιώνες χτίστηκαν υπέροχοι ναοί, σε ένα πολυτελές σπίτι, αρκετοί φίλοι ξαναβρίσκονται παραθερίζοντας. Ένα ζευγάρι ξεχωρίζει για τη γοητεία του και τα χαρίσματά του: η Λορ και ο Ολιβιέ Μαρεσάλ. Εκείνη είναι φωτογράφος. Εκείνος ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αντικειμένων Αρ Ντεκό και αντικέρ διεθνούς φήμης.
Η περιπλάνησή τους τους φέρνει ως το Τατζ Μαχάλ, το μαυσωλείο που έχτισε ένας Μογγόλος ηγεμόνας για να τιμήσει τη νεκρή συντρόφισσά του, την Εκλεκτή του Παλατιού.
Μέρα με τη μέρα, ο Ολιβιέ μεταδίδει το πάθος του στην Ιζαμπέλ, μια πολύ νεαρή γυναίκα, και όσο της αποκαλύπτει τη χώρα, αρχίζει να διαφαίνεται η αμοιβαία έλξη τους. Όμως στον τάφο του 'Ακμπαρ, ψηλά σ' έναν πύργο, ο Ολιβιέ κινδύνεψε να πέσει στο κενό. Ίλιγγος; Ατύχημα; Ροπή; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Καμιά ρωγμή δεν είναι ορατή.
Στο βιβλίο Η Καρδιά της Μυστικής Ινδίας πρωταγωνιστούν διφορούμενα και αισθησιακά πρόσωπα. Ένα μυθιστόρημα πάνω στο παιχνίδι των πιθανοτήτων και τους σπασμένους καθρέφτες.