ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
Το σχολείο του καλού και του κακού - Τσεϊνάνι Σομάν

Οι αχώριστες φίλες Σόφι και Άγκαθα θα ανακαλύψουν τι σημαίνει να πηγαίνει κανείς στο μυθικό Σχολείο του Καλού και του Κακού, εκεί όπου συνηθισμένα αγόρια και κορίτσια εκπαιδεύονται για να γίνουν ήρωες ή κακοί των παραμυθιών. Με τα ροζ φορέματα, τα γυάλινα γοβάκια και την αφοσίωσή της στις καλές πράξεις, η Σόφι ξέρει ότι θα είναι η καλύτερη μαθήτρια στο Σχολείο του Καλού και όταν αποφοιτήσει θα γίνει πριγκίπισσα σε κάποιο παραμύθι. Εν τω μεταξύ η Άγκαθα, με τα μαύρα φορέματα, το μοχθηρό γάτο και την αντιπάθεια προς τους πάντες σχεδόν, μοιάζει φυσική επιλογή για το Σχολείο του Κακού.

Στη συνέχεια όμως τα δύο κορίτσια διαπιστώνουν ότι τα πεπρωμένα τους έχουν αντιστραφεί – τη Σόφι την παρατούν στο Σχολείο του Κακού για να μάθει Ασχημοποίηση, Θανάσιμες Κατάρες και Εκπαίδευση για Τσιράκια, ενώ η Άγκαθα βρίσκεται στο Σχολείο του Καλού, ανάμεσα σε όμορφους πρίγκιπες και ωραίες δεσποσύνες, για να μάθει Πριγκιπική Συμπεριφορά και Επικοινωνία με τα Ζώα. Τι συμβαίνει όμως όταν η Σόφι και η Άγκαθα, μετά την πρώτη έκπληξη, αρχίζουν να ανακαλύπτουν ποιες είναι πραγματικά;

Το Σχολείο του Καλού και του Κακού είναι ένα επικό ταξίδι σε έναν εκθαμβωτικό νέο κόσμο, εκεί όπου ο μόνος τρόπος να βγεις από το παραμύθι είναι να μπεις σε αυτό...

 
 
 
Βιογραφικό συγγραφέα
 

Ο Σομάν Τσεϊνάνι πιστεύει στα παραμύθια ακόμα περισσότερο από ό,τι τα παιδιά στο Γκάβαλντον.

Όσο σπούδαζε στο Χάρβαρντ, δημιούργησε τη δική του σχολή «παραμυθιών» και μελέτησε γιατί οι σατανικές γυναίκες είναι τόσο ακαταμάχητες ως κακές των παραμυθιών.

Ο Σομάν είναι αναγνωρισμένος σεναριογράφος, απόφοιτος του MFA Film Program του Πανεπιστημίου Κολούμπια και έχει τιμηθεί με το κορυφαίο βραβείο FMI Fellowship.

Οι ταινίες του έχουν παιχτεί σε περισσότερα από 150 φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας πάνω από 30 βραβεία κριτικών και κοινού.

Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων από το Big Bear Lake, το New Draft, το CAPE Foundation, το Sun Valley Writers Conference και το περιζήτητο Sasha Grant, που του απονεμήθηκε από μια διεθνή κριτική επιτροπή στελεχών του κινηματογράφου.

Όταν δε λέει ιστορίες και δε διδάσκει στη Νέα Υόρκη, ο Σομάν αφοσιώνεται στο τένις και είχε δέκα χρόνια να χάσει αγώνα στον πρώτο γύρο.

Έπειτα άρχισε να γράφει Το Σχολείο του Καλού και του Κακού.

Και τώρα χάνει συνέχεια.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το συγγραφέα στο διαδίκτυο στο www.somanchainani.net καθώς και στο www.schoolforgoodandevil.com

 
 
Δείτε επίσης:
 
Πέντραγκον - Η χαμένη πόλη του Φάαρ / Βιβλίο Δεύτερο
Ντ. Τζ. ΜακΧέιλ
σελ.: 461
καλάθι
Πέντραγκον - Ο αναπόφευκτος πόλεμος / Βιβλίο Τρίτο
Ντ. Τζ. ΜακΧέιλ
9,30€ 8,87€
σελ.: 368
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Πέντραγκον - Ο έμπορος του θανάτου / Βιβλίο Πρώτο
Ντ. Τζ. ΜακΧέιλ
σελ.: 446
καλάθι
 
Οι 13 θησαυροί
Χάρισον Μισέλ
9,57€ 9,13€
σελ.: 349
καλάθι
Οι 13 κατάρες
Χάρισον Μισέλ
11,27€ 10,75€
σελ.: 480
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Τα 13 μυστικά
Χάρισον Μισέλ
11,27€ 10,75€
σελ.: 383
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
 
Ο σμαραγδένιος άτλας
Στίβενς Τζων
15,02€ 14,33€
σελ.: 429
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Κλέφτες πλανητών
Κρόκος Νταν
11,47€ 10,94€
σελ.: 416
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Λεβιάθαν
Τόμσον Κιθ, Γουέστερφελντ Σκοτ
11,27€ 10,75€
σελ.: 480
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
 
Πεπρωμένο
Πάικ Έιπριλιν
14,60€ 13,93€
σελ.: 352
καλάθι
Το χρονικό της φωτιάς - Τα Βιβλία της Αρχής
Στίβενς Τζων
14,06€ 13,41€
σελ.: 400
καλάθι