Συγγραφέας: Δημουλίδου Χρύσα  

Quick Overview


Η Χρύσα Δημουλίδου γεννήθηκε στις Σέρρες. Φοίτησε στη Σχολή Αεροσυνοδών στην Αθήνα. Αμέσως μετά προσελήφθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Το 1997 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Λιβάνη το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Τα Τριαντάφυλλα δε Μυρίζουν Πάντοτε και από τότε μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί από τον ίδιο οίκο δεκαοκτώ έργα της, ενώ τρία διηγήματά της συμπεριλήφθηκαν στη συλλογική έκδοση με τίτλο Ένα Κομμάτι Ουρανού. Ασχολήθηκε επίσης με επιτυχία με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχοντας εκδώσει μέχρι στιγμής τέσσερα παραμύθια.

Όλα της τα βιβλία έχουν γίνει best sellers. Για το βιβλίο της Μην Πυροβολείτε τη Νύφη πήρε το πρώτο βραβείο αναγνωστικού κοινού στην Κύπρο και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο και στην Ελλάδα, ενώ το βιβλίο της Τα Δάκρυα του Θεού εκδόθηκε στη Βραζιλία. Παράλληλα γράφει σενάρια και στίχους.

Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνούν με τη συγγραφέα στο τηλέφωνο 6934765161 και στο e-mail dimoulidouch@ath.forthnet.gr
Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ίδια και το έργο της στην προσωπική της ιστοσελίδα http://clubs.pathfinder.gr/chrysa_dimoulidou

Βιβλιογραφία