Η δύναμη της καρδιάς  |  Μπατίστ Ντε Παπ

ISBN: 978-960-14-2900-7

Αρ. σελίδων 288

12,90€

Special Price11,61€

OR

Λεπτομέρειες

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας, οι µεγάλοι διδάσκαλοι των πνευµατικών παραδόσεων σε όλο τον κόσµο περιέγραψαν την καρδιά ως πηγή αληθινής δύναµης και κατανόησης. Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε πώς να ενεργοποιήσετε τη δυναµική της δικής σας καρδιάς, µε τη βοήθεια των σηµαντικότερων πνευµατικών ταγών του σήµερα.

ΜΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ, ΤΖΕΪΝ ΓΚΟΥΝΤΟΛ, ΤΖΟΝ ΓΚΡΕΪ, ΜΑΡΙΑΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ, ΓΚΑΡΙ ΖΟΥΚΑΒ, ΠΑΟΥΛΟ ΚΟΕΛΟ, ΡΟΛΙΝ ΜΑΚ ΚΡΕΪΤΙ, ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΜΑΡΤΙΝ, ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ, ΜΠΕΚΓΟΥΙΘ ΤΖΟ ΝΤΙΣΠΕΝΤΣΑ, ΝΙΛ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΟΥΟΛΣ, ΡΙΝΤΙΓΚΕΡ ΣΑΧΕ, ΜΑΡΣΙ ΣΙΜΟΦ, ΝΤΙΝ ΣΡΟΚ, ΕΚΧΑΡΤ ΤΟΛΕ, ΝΤΙΠΑΚ ΤΣΟΠΡΑ, ΛΙΝΤΑ ΦΡΑΝΣΙΣ

Ζείτε τη ζωή που προοριζόσασταν να ζήσετε;

Υλοποιείτε τα όνειρά σας και εκπληρώνετε το σκοπό της ύπαρξής σας;

Μέσα απ' αυτό τον καλαίσθητο πνευµατικό οδηγό θα συµµετέχετε σε µια χωρίς προηγούµενο παγκόσµια σύνοδο δεκαοχτώ από τους µεγαλύτερους πνευµατικούς στοχαστές, συγγραφείς και επιστήµονες που µοιράζονται µαζί σας τη γνώση για το πώς να ανακαλύψετε και να πραγµατώσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Ως νεαρός δικηγόρος, ο Μπατίστ ντε Παπ ανησυχούσε για το µέλλον του, ώσπου ένιωσε το κάλεσµα να εξερευνήσει την απίστευτη δύναµη της καρδιάς και το πώς µπορεί να µας οδηγήσει στον αληθινό σκοπό µας στη ζωή. Ξεκινώντας µια αναζήτηση που τον οδήγησε σε όλο τον κόσµο, ο Ντε Παπ συνοµίλησε µε δεκαοχτώ εν ζωή πρότυπα, στα οποία συµπεριλαµβάνονται η Ιζαµπέλ Αλιέντε, ο Πάουλο Κοέλο, ο Ντίπακ Τσόπρα, ο Έκχαρτ Τόλε και ο Ρίντιγκερ Σάχε.

Καθώς µοιράζονται γενναιόδωρα προσωπικές εµπειρίες και βαθυστόχαστη καθοδήγηση, αυτοί οι πνευµατικοί ταγοί συν-δηµιούργησαν µαζί µε τον Ντε Παπ µια πολυδιάστατη, ιδιαίτερα διαφωτιστική απεικόνιση της καρδιάς ως µιας ανεξάντλητης πηγής αγάπης και σοφίας, που ξεπερνά κατά πολύ εκείνη του µυαλού.

Με συναρπαστική πνευµατική και επιστηµονική οξυδέρκεια, Η Δύναµη της Καρδιάς παρέχει συγκλονιστικές αποδείξεις ότι η καρδιά δεν είναι ένα απλό σωµατικό όργανο. Η καρδιά διαθέτει τη δική της νοηµοσύνη, ικανή να µεταµορφώσει τις απόψεις σας για το χρήµα, την υγεία, τις σχέσεις και την επιτυχία. Ασκήσεις επίγνωσης και διαλογισµού σε όλες τις σελίδες σάς καθοδηγούν να ενεργοποιήσετε τις ιδιαίτερες δυνάµεις της καρδιάς σας, όπως τη διαίσθηση, την ευγνωµοσύνη, τη συγχώρηση και την αγάπη.

Αυτά τα αλησµόνητα µαθήµατα από τους σπουδαιότερους δασκάλους στον κόσµο θα σας εµπνεύσουν να ανακαλύψετε τα κρυφά σας ταλέντα, να ακούσετε την εσώτερη φωνή σας και να εκπληρώσετε τον ανώτατο σκοπό σας στη ζωή.