Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
 
   
 
 
 
Paulo Coelho - Weboffer  
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
Πολιτική Επιστροφών
 

Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντος μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες

Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίηση σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής και τα μεταφορικά δεν επιστρέφονται και ότι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα που αφορούν την επιστροφή ενός προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα e-mail στο tameio@livanis.gr δίνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον τίτλο του προϊόντος που θα θέλατε να επιστρέψετε. Μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε ένα μήνυμα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή. Από την παραλαβή του σχετικού μηνύματος e-mail μας περί επιστροφής έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να παραδώσετε στη μεταφορική ή στο ταχυδρομείο τα προς επιστροφή προϊόντα μας, αλλιώς δε θα γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές.

Διαδικασία Επιστροφής

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν στο κατάστημά μας (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ΑΒΕ, Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα) παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Παρακαλούμε στείλτε ένα μήνυμα e-mail στο tameio@livanis.gr αναφέροντας μας ότι θα θέλατε να κάνετε επιστροφή μαζί με τον κωδικό του προϊόντος. Μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε ένα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή.

2. Μόλις λάβετε το σχετικό email ακολουθήστε τις οδηγίες :

a. Ένα αντίγραφο του παραστατικού θα πρέπει να συνοδεύει το προϊόν που θα επιστραφεί.

b. Τοποθετείστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλες τις ετικέτες του οι οποίες δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

c. Φροντίστε για την ασφαλή μεταφορά του μέσω ταχυμεταφορικής ή ταχυδρομείου με συστημένο.

d. Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής για τα προϊόντα που επιστρέφονται επιβαρύνουν τον πελάτη / αγοραστή.

e. Προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί ζημία εξαιτίας κακής μεταχείρισης από την μεριά του πελάτη δεν μπορούν να επιστραφούν.

3. Από την παραλαβή του σχετικού e-mail μας περί επιστροφής έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να παραδώσετε στην μεταφορική ή στο ταχυδρομείο τα προς επιστροφή προϊόντα μας, αλλιώς δεν θα γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές.

4. Σημειώστε σωστά την διεύθυνση επιστροφής. Σας ενημερώνουμε ότι ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ΑΒΕ δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Διεύθυνση Επιστροφής

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα Τηλ.210 3661200

Επιστροφή με Αλλαγή προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή σε ένα προϊόν που αγοράσατε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραλαβής. Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει και που δεν σας ικανοποιούν παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail στο tameio@livanis.gr δίνοντας λεπτομέρειες για το προϊόν που θα θέλατε να αντικαταστήσετε αλλά και για το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν θα επιθυμούσατε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε μία αποστολή για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλούμε στείλτε μας το συντομότερο ένα μήνυμα e-mail στο tameio@livanis.gr και φροντίστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει γίνει ήδη γνωστός.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Τα ελαττωματικά προϊόντα- κακέκτυπα, αλλάζονται με την προσκόμισή τους στο κατάστημά μας στη Σόλωνος 98, ΤΚ.10680, Αθήνα.

Επιστροφή χρημάτων

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και ελέγξουμε και ότι πληρούν όλες τις προϋπόθεσης για επιστροφή, θα λάβετε σχετικό e-mail που θα σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Σε περίπτωση αρνήσεως παραλαβής των προϊόντων μας για λόγους που αφορούν τον πελάτη, θα χρεωθείτε μόνο με τα έξοδα μεταφοράς.

 
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
 
  •   
 
 TOP 5
 Hippie
 Αόρατο Νήμα
 Μονοπάτια - Ατζέντα 2019 - Κοέλο
 Το σπίτι της λίμνης
 Δυο στιγμές ζωής
 
     BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: €9.90
 
  
 
  
   
 
Ευαγγελία Ευσταθίου – Αόρατο Νήμα
   
 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ


 
 
Αόρατο Νήμα
Ευσταθίου Ευαγγελία
17,70€ 15,93€
σελ. 720
καλάθι
 
γάλα και μέλι
kaur rupi
13,50€ 12,15€
σελ. 208
καλάθι
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 
 TOP 5 ΠΑΙΔΙΚΑ
 Τι μπορείς να κάνεις με μια ευκαιρία
 Ο λαμπερός πολεμιστής
 Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
 Τα χρώματα της ζωής μου
 Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι
 
 
 
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ…BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ €9.90 
 
 
 
 
Ψηφιακά Βιβλία
 
Μυθιστόρημα
Δοκίμιο
Παιδικά-Εφηβικά
Εκπαιδευτικά
Ψυχολογία
Γενικά
 
Η εταιρεία
Ενημέρωση επενδυτών
Υποβολή Έργων
Προσωπικά Δεδομένα
Τρόποι Πληρωμής
Πολιτική Επιστροφών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Translation rights
 
Glykeria Markopoulou
glykeria@livanis.gr
Διεθνή Best Sellers
 
Η καρδερίνα
Το σπίτι της λίμνης
Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά
Το λάθος αστέρι
House of cards
© Εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη 2019 | Σόλωνος 98, 10680 Αθήνα, Ελλάδα | T: 2103661200 - F: 2103617791 - E:info@livanis.gr | Powered by eShopKey – Developed by Protean Technologies