Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
 
   
 
 
 
 
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
E-Marketing - Μάρκετινγκ Στο Διαδίκτυο - Σιώμκος Γιώργος Ι., Τσιάμης Ιωάννης Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΣΙΩΜΚΟΣ
Καθηγητής Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΤΣΙΑΜΗΣ
Ειδικός Επιστήμων, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων

 
 
 
Βιογραφικό συγγραφέα
 

Ο Γιώργος Σιώμκος είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι, επίσης, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τμήματος ΟΔΕ του ΟΠΑ και αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σπούδασε στο Stern School of Business (New York University, ΗΠΑ), από όπου έλαβε τα πτυχία BSc στο Μάρκετινγκ και το Μάνατζμεντ, ΜΒΑ στα Χρηματοοικονομικά, MPhil στο Μάρκετινγκ, MSc στη Στατιστική & την Επιχειρησιακή Έρευνα και PhD στο Μάρκετινγκ & την Επιχειρησιακή Στρατηγική.

Έχει διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα Μάρκετινγκ σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ (New York University/Stern School of Business και Long Island University) και της Ελλάδος (ΟΠΑ, ALBA, Παν. Πειραιώς, ΕΑΠ, Παν. Μακεδονίας). Τα ερευνητικά, διδακτικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν τα πεδία του στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ, της συμπεριφοράς καταναλωτή, της διαχείρισης επιχειρησιακών κρίσεων και του στρατηγικού ηλεκτρονικού μάρκετινγκ.

Ο Γιώργος Σιώμκος είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας 13 επιστημονικών συγγραμμάτων και έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων και ανακοινώσεων ερευνητικών του εργασιών σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά.

 
 
Βιογραφικό συγγραφέα
 

Ο Γιάννης Τσιάμης εργάζεται ως Ειδικός Επιστήμων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και είναι Επικεφαλής του Τμήματος Παρακολούθησης Αγοράς & Ανταγωνισμού στη Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει εκπροσωπήσει τη χώρα σε επιτροπές και ομάδες εργασίας του ΟΟΣΑ και της ΕΕ σε θέματα σχεδιασμού πολιτικών, μέτρησης και αξιολόγησης του αντίκτυπου νέων τεχνολογιών στο κοινωνικό & οικονομικό περιβάλλον.

Ενεργοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του Διαδικτύου, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής από το 1997. Αντιπροσωπευτικό έργο στο οποίο ηγήθηκε αποτελεί το Παρατηρητήριο Τιμών Τηλεπικοινωνιακών & Ταχυδρομικών Προϊόντων - Pricescope.gr.

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στο Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διδάξει επί σειρά ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος του ΣΕΠ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Σε συνεργασία με τον Καθηγητή Γ. Σιώμκο έχουν συγγράψει άλλα 2 πανεπιστημιακά εγχειρίδια. Επίσης, έχει συγγράψει ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για το ΜΒΑ του ΕΑΠ. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις ερευνητικών αποτελεσμάτων σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Στο παρελθόν διετέλεσε ερευνητής στο Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

 
 
Δείτε επίσης:
 
Μάρκετινγκ προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και βιομηχανικών προϊόντων
Σιώμκος Γιώργος Ι., Τσιάμης Ιωάννης Σ., Φωτιάδης Θωμάς Α.
75,00€ 71,55€
σελ.: 672
καλάθι
  
 
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
 
  •   
 
 TOP 5
 Όχθες και κύματα
 L.A.V Θέραπι
 Το Κέντημα του Όρκου
 Μάταιοι θησαυροί
 Η κατάσκοπος
 
     BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: €9.90
 
    3 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ €12
 
  
 
  
   
 
 Μάταιοι θησαυροί - Εύα Ομηρόλη 
   
 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ


 
 
Όχθες και κύματα
Ευσταθίου Ευαγγελία
16,90€ 15,21€
σελ.
καλάθι
 
Ελευθερία Ατζέντα 2018 Κοέλο
Κοέλο Πάουλο
14,50€ 13,05€
σελ. 256
καλάθι
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 
 TOP 5 ΠΑΙΔΙΚΑ
 Τι μπορείς να κάνεις με ένα πρόβλημα;
 Ως την άκρη του νερού
 Όταν η μαμά μου είπε ψέματα
 Μαμά μην πας στη δουλειά
 Ταξίδια με τη μαμά
 
 
 
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ…BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ €9.90 
 
 
 
 
Ψηφιακά Βιβλία
 
Μυθιστόρημα
Δοκίμιο
Παιδικά-Εφηβικά
Εκπαιδευτικά
Ψυχολογία
Γενικά
 
Η εταιρεία
Ενημέρωση επενδυτών
Υποβολή Έργων
Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Επιστροφών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Translation rights
 
Glykeria Markopoulou
glykeria@livanis.gr
Διεθνή Best Sellers
 
Αγκριτζέντο
© Εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη | Σόλωνος 98, 10680 - Αθήνα | Τηλ.: 2103661200 | Fax: 2103617791 | Powered by eShopKey