Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
 
   
 
 
 
Paulo Coelho - Weboffer  
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
Συγγραφέας: "Κατσούλας Γιώργος"
 

Ο Γιώργος Κατσούλας αποτελεί μια ιδιαίτερη όσο και εντυπωσιακή περίπτωση στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών. Διαγνωσμένος με σύνδρομο Άσπεργκερ, υψηλής νοημοσύνης και όντας τελείως αυτοδίδακτος, κατόρθωσε να μας χαρίσει μέχρι στιγμής έργα-διαμάντια, όπως είναι οι νουβέλες και τα θεατρικά του, αποσπώντας πλήθος βραβείων και διακρίσεων.

Ο αυτιστικός συγγραφέας, που δεν κατόρθωσε ποτέ να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη σκηνοθεσία και στην υποκριτική λόγω διαφωνιών και όντας ένας από τους χειρότερους μαθητές στο τεχνικό λύκειο που φοιτούσε, έχει εργαστεί σε πάνω από τριάντα δουλειές, μεταξύ άλλων λαντζιέρης, πωλητής και σερβιτόρος.

Παράλληλα όμως με τις επίπονες και σκληρές δουλειές που έκανε, διατηρούσε τη φλόγα του για δημιουργία άσβεστη. Έτσι, παρ’ όλη την ψυχική και σωματική καταπόνηση εξαιτίας των απαιτητικών ωραρίων, πάντα έβρισκε χρόνο να γράψει. Έχει καταπιαστεί σχεδόν με όλα τα είδη του γραπτού λόγου –ποίηση, θεατρικά, διηγήματα, νουβέλες, μυθιστορήματα, δοκίμια, φιλοσοφία, μονολόγους, κριτικές ταινιών– και είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συλλέκτες κινηματογραφικής μουσικής, που αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Όνειρό του είναι να δουλέψει για τον αμερικανικό κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Από το 2014, όταν συμμετείχε στον πρώτο του διαγωνισμό, άρχισε να παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Το 2014 αποσπά έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για τη νουβέλα του Το Πιόνι απέναντι στον Βασιλιά. Το 2016 παίρνει δύο επαίνους από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για τη νουβέλα του Σονάτα για Βιολί και Τσέλο και για το θεατρικό του «Παραδώστε τους Αντιστασιακούς», το οποίο κερδίζει και το Α' βραβείο από τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». Το 2017 κατακτά το Α' βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το θεατρικό «Ψυχή και Ατσάλι» και δύο βραβεία από τον Ε.Π.Ο.Κ. (Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων), ένα για τη νουβέλα Σονάτα για Βιολί και Τσέλο, με τη δεύτερη θέση, και ακόμη ένα για το θεατρικό του «Παραδώστε τους Αντιστασιακούς», με την τρίτη θέση, και είναι ο νεότερος συγγραφέας που έχει αποσπάσει τόσα βραβεία από τους σημαντικότερους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Βιβλιογραφία
Παραδώστε τους αντιστασιακούς
 
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
 
  •   
 
 TOP 5
 Hippie
 Αόρατο Νήμα
 Μονοπάτια - Ατζέντα 2019 - Κοέλο
 Το σπίτι της λίμνης
 Δυο στιγμές ζωής
 
     BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: €9.90
 
  
 
  
   
 
Ευαγγελία Ευσταθίου – Αόρατο Νήμα
   
 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ


 
 
Αόρατο Νήμα
Ευσταθίου Ευαγγελία
17,70€ 15,93€
σελ. 720
καλάθι
 
γάλα και μέλι
kaur rupi
13,50€ 12,15€
σελ. 208
καλάθι
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 
 TOP 5 ΠΑΙΔΙΚΑ
 Τι μπορείς να κάνεις με μια ευκαιρία
 Ο λαμπερός πολεμιστής
 Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
 Τα χρώματα της ζωής μου
 Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι
 
 
 
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ…BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ €9.90 
 
 
 
 
Ψηφιακά Βιβλία
 
Μυθιστόρημα
Δοκίμιο
Παιδικά-Εφηβικά
Εκπαιδευτικά
Ψυχολογία
Γενικά
 
Η εταιρεία
Ενημέρωση επενδυτών
Υποβολή Έργων
Προσωπικά Δεδομένα
Τρόποι Πληρωμής
Πολιτική Επιστροφών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Translation rights
 
Glykeria Markopoulou
glykeria@livanis.gr
Διεθνή Best Sellers
 
Η καρδερίνα
Το σπίτι της λίμνης
Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά
Το λάθος αστέρι
House of cards
© Εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη 2019 | Σόλωνος 98, 10680 Αθήνα, Ελλάδα | T: 2103661200 - F: 2103617791 - E:info@livanis.gr | Powered by eShopKey – Developed by Protean Technologies