Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο  |  Γουέμπερ Ταμάρα

ISBN: 978-960-14-2761-4

Αρ. σελίδων 301

12,24€

Special Price11,02€

OR

Λεπτομέρειες

NEW YORK TIMES BESTSELLER

Η Τζάκελιν είναι δευτεροετής στο πανεπιστήμιο που επέλεξε προκειμένου να βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της από το λύκειο.

Εντελώς ξεκρέμαστη όταν εκείνος της ζητάει να χωρίσουν, σώζεται από τα νύχια του επίδοξου βιαστή της από ένα γοητευτικό άγνωστο, τον Λούκας. Αρχικά νομίζει ότι πρόκειται για τον παντελώς αδιάφορο συμφοιτητή της στα οικονομικά, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι άλλος από το βοηθό καθηγητή του μαθήματος, τελειόφοιτο μηχανολόγο στο ίδιο πανεπιστήμιο, ο οποίος έχει αναλάβει να τη βοηθήσει να καλύψει τη χαμένη ύλη.

Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη, οι παρεξηγήσεις διαδοχικές και παραλίγο μοιραίες για μια σχέση που φαντάζει καρμική, αλλά τελικά το να βρουν τρόπο να είναι μαζί δυο άνθρωποι που αγαπιούνται είναι "το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο".

Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη, οι παρεξηγήσεις διαδοχικές και παραλίγο μοιραίες για μια σχέση που φαντάζει καρμική, αλλά τελικά το να βρουν τρόπο να είναι μαζί δυο άνθρωποι που αγαπιούνται είναι «το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο».

«Ο Λούκας είναι ο άγνωστος που έσωσε την Τζάκελιν από την επίθεση ενός συμφοιτητή της – ένας τύπος που δεν είχε προσέξει ποτέ πριν, αλλά τώρα βρίσκει παντού μπροστά της. Μπορεί, όμως, να τον εμπιστευτεί πραγματικά ή θα τους χωρίσουν τα μυστικά που κρύβει βαθιά μέσα του;»