Προικισμένη  |  Κασόρ Κριστίν

ISBN: 978-960-14-2691-4

Αρ. σελίδων 446

12,44€

Special Price11,20€

OR

Λεπτομέρειες

Η Κάτσα, ένα ευαίσθητο αλλά δυνατό, έξυπνο και όμορφο κορίτσι, ζει σε κάποιο κόσμο όπου ξεχωριστοί άνθρωποι είναι προικισμένοι με ένα Χάρισμα, ένα ιδιαίτερο ταλέντο.

Το δικό της είναι να σκοτώνει. Ως ανιψιά του βασιλιά, είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ικανότητές της προκαλώντας τρόμο και φόβο.

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, η Κάτσα αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την πραγματική φύση του Χαρίσματός της και να το χρησιμοποιεί για καλό.

Στην προσπάθειά της να λυτρωθεί από τις τρομακτικές δεξιότητές της, ενώνει τις δυνάμεις της με έναν άλλο νεαρό μαχητή για να σώσει τη χώρα της από το διεφθαρμένο βασιλιά.

Μια συναρπαστική περιπέτεια, με καταιγιστική δράση, και ταυτόχρονα μια ρομαντική ιστορία, που απηχεί το ταξίδι των εφήβων για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να βρουν το δρόμο τους στον κόσμο.

"Κάθε παιδί που τα ΅άτια του έπαιρναν δύο διαφορετικά χρώ΅ατα βδο΅άδες, ΅ήνες ή, σε σπάνιες περιπτώσεις, χρόνια ΅ετά τη γέννησή του στελνόταν στην Αυλή του βασιλιά και ανατρεφόταν στα βασιλικά παιδοκο΅εία. Αν το Χάρισ΅α αποδεικνυόταν χρήσι΅ο για το βασιλιά, το παιδί παρέ΅ενε στην υπηρεσία του. Αν όχι, το παιδί στελνόταν στο σπίτι του... Δεν είχε ση΅ασία τι Χάρισ΅α είχε το παιδί. Ο κόσ΅ος απέφευγε το ΅έρος όσο ΅πορούσε, αν υπήρχε πιθανότητα να συναντήσει κάποιο άτο΅ο ΅ε ΅άτια διαφορετικών χρω΅άτων".