Ματωμένο μήνυμα  |  Γιούσι ’ντλερ-Όλσεν

ISBN: 978-960-14-2835-2

Αρ. σελίδων 576

9,90€

Special Price8,91€

OR

Λεπτομέρειες

Ένα ακόμα αστυνομικό μυθιστόρημα από το συγγραφέα των μεγάλων επιτυχιών, γεμάτο ανατροπές, που καθηλώνει τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ο Γιούσι ’ντλερ-Όλσεν, συγγραφέας των ευπώλητων Ο Φύλακας των Χαμένων Υποθέσεων και Βεβήλωση, επιστρέφει με μία ακόμα συγκλονιστική, ξεχασμένη υπόθεση.

Ο επιθεωρητής του τμήματος ανεξιχνίαστων υποθέσεων Καρλ Μερκ κρατάει στα χέρια του ένα μπουκάλι που περιέχει ένα παλιό και αλλοιωμένο μήνυμα γραμμένο με αίμα.

Πρόκειται για κραυγή βοήθειας από δύο νεαρά αδέρφια, τα οποία κρατούνται δεμένα σε ένα λεμβοστάσιο δίπλα στη θάλασσα. Ποια είναι αυτά τα αγόρια και γιατί δεν κατήγγειλε κανείς την εξαφάνισή τους;

Υπάρχει περίπτωση να παραμένουν ζωντανά;

Οι έρευνες του Καρλ θα τον οδηγήσουν στα ίχνη μιας γυναίκας εγκλωβισμένης σε έναν αδιέξοδο γάμο: ο σύζυγός της αρνείται να της πει πού πηγαίνει, για ποιο λόγο φεύγει, πόσο καιρό θα λείψει. Μέρες ατέλειωτες, εκείνη περιμένει, κι όταν αυτός επιστρέφει, είναι υποχρεωμένη να υπομείνει τις απαιτήσεις του, τις μεταπτώσεις του, τις απειλές του. Όμως, κάποια στιγμή, οι αντοχές της εξαντλούνται. Αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια, χωρίς να την απασχολεί το ενδεχόμενο κόστος για το σύζυγό της… ή ακόμα και για την ίδια.

«’φησε το αί΅α να στάξει πάνω στο λουστρινένιο παπούτσι του για ένα λεπτό, ΅πορεί και δύο. Ύστερα έσκισε ένα ΅εγάλο κο΅΅άτι χαρτί από τα στρωσίδια του, βούτηξε την ακίδα στο αί΅α του... Όσο καλύτερα ΅πορούσε, ΅ε ΅ικρούτσικα γρά΅΅ατα, αποτύπωσε σε λέξεις όσα τους συνέβαιναν. Όταν τελείωσε, υπέγραψε το ση΅είω΅α ΅ε το όνο΅ά του, τύλιξε το χαρτί και το έχωσε ΅έσα στο ΅πουκάλι. Τότε η πόρτα άνοιξε και ΅ια βαριά σκιά εισέβαλε στο χώρο ΅έσα σε ένα σύννεφο πάλλευκου χιονιού. Σιωπή. Κι ύστερα, ο παφλασ΅ός. Το ΅πουκάλι αφέθηκε ελεύθερο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :