Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες  |  Μανανεδάκη Κατερίνα

ISBN: 978-960-14-2828-4

Αρ. σελίδων 352

14,37€

Special Price12,94€

OR

Λεπτομέρειες

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια… παρθενοπιπίτσα σεναριογράφος αποφασίσει να γράψει το πιο σούπερ σέξι βιβλίο, που θα ξεπεράσει ακόμη και τη δόξα του Κάμα Σούτρα, ώστε να επιβιώσει οικονομικά και να γίνει επιτέλους διάσημη;

Ανάδρομος ο Ερμής και… μπιπ ο Δίας όλη μέρα! Από πού να το πιάσεις και πού να τ’ αφήσεις. Ο προκομμένος;

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Ο εραστής; Κυρίαρχο τον πήρε, υποτακτικός της βγήκε. Ο πρώην; Με την καινούρια. Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και ανεβάζουν φωτό στο Instagram.

Η Κορίνα ερωτεύεται, παντρεύεται, απατά, την απατούν, ζηλεύει, τη ζηλεύουν, ξεσηκώνεται με ένα one night stand, θέλει ο άλλος προκαταρκτικά κι αυτή να κάνει φόνο!

Τρέχει για ψυχανάλυση, για να βάψει τη ρίζα στο μαλλί, κι αν πεις από αδυνάτισμα; Πέντε κιλά με το καλημέρα, κι άντε να κουμπώσει η ροζ χειροπέδα στον καρπό…

Η Κορίνα, η Λάουρα, η Σούλα, η Δώρα, η Τζίνα, εγώ, εσύ, αυτή, η άλλη, φίλες κολλητές, ανοίξαμε και σας περιμένουμε, είμαστε τρελές εμείς οι γυναίκες!

’ντρες, έρωτας, σεξ, ευτυχία, ελπίδες, όνειρα, φόβοι, αγωνίες, μαστίγια, πάθη, μαντείες, χρωματοθεραπείες, φωτιές στις παραλίες, ατέλειωτοι καφέδες και… γέλια, γέλια, γέλια!

«Κι ό΅ως, επαναλα΅βάνω ΅έσα ΅ου, ατενίζοντας ΅ε καινούρια έξαψη το κάδρο ΅ε το κεντη΅ένο ηλιοβασίλε΅α που ΅ου χάρισε η ΅άνα ΅ου δώρο για το γά΅ο και το έχω πάντα κρε΅ασ΅ένο ΅προστά ΅ου για να τη θυ΅ά΅αι.

Ένα βιβλίο για το σεξ, sorry, mommy, θα ΅πορούσε να γίνει ΅εγάλη επιτυχία!

Μισοκλείνω τα ΅άτια, ενώ ένας άγνωστος, ξένος ΅έχρι τώρα ενθουσιασ΅ός φωλιάζει και φουντώνει απ’ άκρη σ’ άκρη στο κορ΅ί ΅ου.

Ένα βιβλίο γε΅άτο σεξ, αλλά όχι ΅όνο σεξ και όχι ξερό σεξ. Ένα βιβλίο και ΅ε αίσθη΅α και ΅ε συγκίνηση και ΅ε αληθινό έρωτα. Μια ιστορία που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να ζήσουν, ακό΅η κι αν δεν το ο΅ολογούν ποτέ. Μια ιστορία σαν κι αυτές που γράφουν οι ξένες συγγραφείς και δοξάζονται σε όλο τον κόσ΅ο. Σεξ του Κά΅α και του Σούτρα και της υποτακτικής, αλλά στο πιο ντόπιο. Γιατί, είναι καλύτερες οι ξένες από ΅ας; Είναι καλύτερες;»