Τα μυστικά των νεκρών  |  Χάρπερ Τομ

ISBN: 978-960-14-2531-3

Αρ. σελίδων 480

9,86€

Special Price8,87€

OR

Λεπτομέρειες

ΜΙΑ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ.
ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ...

Η ’μπι Κόρμακ αφιέρωσε δέκα χρόνια της ζωής της στον αγώνα να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τους στυγνότερους εγκληματίες στον κόσμο. Αποκαμωμένη πια, πιστεύει ότι τα έχει αφήσει όλα πίσω, ώσπου μια τρομερή πράξη βίας τινάζει τη ζωή της στον αέρα για άλλη μια φορά. Ο Μάικλ, ο εραστής της, δολοφονείται σε μια υπερπολυτελή βίλα στα παράλια της Αδριατικής, ενώ ο μόνος λόγος για τον οποίο γλιτώνει η ίδια είναι επειδή τη θεωρούν νεκρή. Τρομοκρατημένη και ολομόναχη, η ’μπι ορκίζεται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τιμωρηθεί ο φονιάς του Μάικλ. Αλλά όταν η έρευνά της τη φέρνει σε επαφή με έναν από τους πιο διαβόητους νονούς των Βαλκανίων, δεν αργεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος της δεν ήταν αυτός που νόμιζε. Είχε ξεθάψει ένα μυστικό - τη συνωμοσία σιωπής που καλύπτει μια αρχαία κληρονομιά προδοσίας και αίματος. Η ’μπι είναι πεπεισμένη ότι η αποκάλυψη του μυστικού θα την οδηγήσει στην αλήθεια. Αλλά πανίσχυροι εχθροί παρακολουθούν κάθε κίνησή της, κι αυτοί δε θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα μυστικά των νεκρών δε θα ανασυρθούν ποτέ στο φως...

"Τώρα, έχοντας φτάσει πια στο τέλος του βίου ΅ου και καθώς κρυφοκοιτάζω τη θα΅πή άβυσσο, δε γνωρίζω περισσότερα για το τι ΅ου επιφυλάσσουν οι θεοί απ' όσα όταν έσκυψα για πρώτη φορά πάνω από τα κάγκελα της κούνιας ΅ου πριν από τόσα χρόνια. Ή απ' όσα γνώριζα πριν από τέσσερις ΅ήνες, ένα σκονισ΅ένο απο΅εσή΅ερο του Απρίλη στην Κωνσταντινούπολη, όπου άκουσα για ένα θύ΅α δολοφονίας που θα ΅ου άλλαζε τη ζωή. Όση ΅ου απέ΅ενε ακό΅α".

"Πού εί΅αι; αναρωτήθηκε συγχυσ΅ένη. Και την επό΅ενη στιγ΅ή, ΅ε σαφώς ΅εγαλύτερο τρό΅ο: Ποια εί΅αι; Την κυρίεψε πανικός. Δοκί΅ασε να σηκωθεί και διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο. Ο πανικός διπλασιάστηκε• ξαφνικά, δεν ΅πορούσε να ανασάνει. Η καρδιά της χτυπούσε φρενιασ΅ένα στο στήθος της, έτοι΅η να εκραγεί. Το δω΅άτιο σκοτείνιαζε γύρω της. ’ρχισε να συστρέφεται σπασ΅ωδικά, να παλεύει• της ξέφυγε ΅ια κραυγή σαν κρώξι΅ο..."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :